2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزشمو درمان کردم ولی پرپشتیشو نمیدونم

چطور ریزشتون رو درمان کردید؟ چه راههایی رو رفتید؟

من ریزش مو دارم. هنوز نتونستم متوقفش کنم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چطور ریزشتون رو درمان کردید؟ چه راههایی رو رفتید؟ من ریزش مو دارم. هنوز نتونستم متوقفش کنم.

من از ترکیب زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن زیتون استفاده کروم. اگه موهاتو رنگ شده و وز هست زرده کافیه ولی اگه خشک نیست میتونید سفیده تخم مرغم اضاف کنی. بعد موهاتو با اسپری آب یه کم خیس کن و موادو رو ریشه موهات بمال و ماساژ بده و یه کلاه پلاستیکی سرت بزار و حدود ۴۰ دقیقه الی ۲ ساعت بزار بمونه و بعد حمام کن موهاتو شامپو بزن ترجیحا نشسته حمام کنی بهتره. این کارو هفته ای ۳ بار انجام بده به مدت یک الی ۲ ماه. واسه من که سه هفته ای درمان شد  

من از ترکیب زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن زیتون استفاده کروم. اگه موهاتو رنگ شده و وز هست زرده کافیه و ...

یه دنیا ممنون. انشاالله نتیجه بگیرمـ.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من از ترکیب زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن زیتون استفاده کروم. اگه موهاتو رنگ شده و وز هست زرده کافیه و ...

راستی طبع بدنتون چی هست؟

علت ریزش موهاتون چی بود؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز