2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون ندارم نمیتونم راه حلی بدم.اصلا حالت تهوع و سرگیجه اینا نداشتم.ولی بنظرم گرسنه نباش یه وقت بخاطر ضعف نباشه اگه بتونی هم فشارتو چک کنی خوبه.در عوض من دو سه روز انتهای گلوم انگار چیزی مونده . سرمعدم شدید درد میکنه و احساس سنگینی میکنم.واقعا احساس میکنم نفسم به زور میاد .بنظرتون چی میتونه باشه؟؟؟خیلی اذیت میشم.چکار کنم بهتر شه؟؟؟

هشت.مخصوصا وقتی میخوام بلند شم

طبیعیه

فشار خونتو چک کن ببین اگه پایینه چیزای نمکی مثل پنیر یا خیارشور یا خود نمک بخور تا سرگیجه نگیری

برای تهوع زنجبیل خوبه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
من چون ندارم نمیتونم راه حلی بدم.اصلا حالت تهوع و سرگیجه اینا نداشتم.ولی بنظرم گرسنه نباش یه وقت بخا ...

آره منم اینجورم.رفلاکس معده ست😔😔

من رفتم دکتر بش گفتم قرص واسم نوشت ولی فایده نداشت.الان حس میکنم ی چیزی اندازه توپپینگ پنگ تو گلومه😔😭

دستگاه فشار ندارم😭

دکتر رفتی چک میکنه

یا برو بهداشت پرونده تشکیل بده فشار و وزنتو هروقت بری رایگان چک میکنن

داروهایی مثل یدوفولیک و وینامین دی هم رایگان از بهداشت میگیری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من دکتر اوایل برام قرص معده رانیتیدین نوشت ولی هیچوقت احتیاج نشد بخورم دوسه روزه اینجوری شدم.فایده داره بخورم یا نه.زیاد علاقه ای به مصرف قرص ندارم همش میترسم برای بچه خوب نباشه.

از وقتی باردار شدم بارها از درد کلافه شدم ولی تحمل کردم تا خودش خوب شه حتی استامینوفن ساده هم نخوردم