2777
2789
عنوان

خبر بارداری

197 بازدید | 28 پست

من  هفته  بیستم  بارداریمه  چون  قبلا   چند تا  سقط  داشتم  بهروهیچکس   چیزی   نگفتم  و هر جا  دعوت  میشدم  بهونه میوردم  خونه  مادرشوهرم  خیلی  وقت  نرفتم  یبارم  خواهر  شوهرم  دو ماه  پیش  گفت  حامله  ای  گفتم  نه  الان  بنظرتون  بگم  چجوری  بگم  ناراحت  نشن 

هرطوری بگی ناراحت میشن😆

حداقل وقتی پرسید خب نباید میگفتی نه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضح بگو راستش چون سابقه سقط داشتم گفتم صبر کنم یه ذره زمان بگذره که استرس منو نداشته باشید

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

منم تازه گفتم هفته 29 هستم البته من خیلی وقته نمیبینمشون 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بگو خودمم نمی دونستم دو سه ماه هر بار پریود میشدم میدیدمااا حجمش کم بود ولی فک میکردم به خاطر تغییرات فصلی هست وه اخرسر دکتر رفتم متوجه شدم 

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤

به خواهر شوهرت میگفتی نمیدونم با اینکه پریود میشم ولی همش حالت تهوع دارم 

خدایی دیگه 20 هفته خیلی زیاده بعد غربالگری اول بشون میگفتی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
واضح بگو راستش چون سابقه سقط داشتم گفتم صبر کنم یه ذره زمان بگذره که استرس منو نداشته باشید

واقعا  هم  چون  چشم  ترسیده  داشتم  نگفتم  الانم  بازم  میترسم  

چه زود گفتی منتظر میشدی به زایمان می گفتی دیگه😂😂😂

والا انقد هرروز یه درد جدیده ترسیدم نکنه اتفاقی بیفته برام حرف دربیارن 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من ماه دوم بارداریم همه تشخیص میدادن باردارم توچطورپنهون کردی موندم😂البته بگم تا ماه چهارم هیشششکی نمیدونست

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

بگو خودمم نمی دونستم دو سه ماه هر بار پریود میشدم میدیدمااا حجمش کم بود ولی فک میکردم به خاطر تغییرا ...

نه  واقعا  ادم   دروغگویی  نیستم  همش  ترس  داشتم  که  بگم و نشه