من از یکی از همکلاسی های دانشگاهم خوشم میاد اونم چند بار پی ام داده بود اما یه بارش من جواب ندادم اون موقع هنوز دوسش نداشتم تا الان دو سال از اون موقع میگذره و هر روز بیشتر بهش علاقه مند شدم منم سعی کردم یه سری نشونه ها بدم که دوسش دارم نمیدونم متوجه شده یا نه امروز پی ام داد ازم سوال درسی پرسید بعد از اون دفعه ای که جواب نداده بودم این اولین بار بود که پی ام داد به نظرتون دوسم داره؟متوجه شده که دوسش دارم؟ ببخشید خیلی طولانی شد
بزا زمان سپری شه میفهمی اگه بو برده بود که خب یه حرکتی میزد
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
مثاا چه نشونه ای نشون دادی؟ سوال درسی دلیل نمیشه که دوست داره
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
توجه نشون ندی بهتره اینجور نشون میده داری واسش دون میپاشی منم از یکی تو دانشگاه خوشم میاد اکا جز یه نگاه سرسری چیزی نشون نمیدم
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
چه میشه کرد باید سوخت و ساخت منم خیلی ازش خوشم میاد ولی وقتی عکس العملی نشون نمیده نمیتونم که برم خودمو براش کوچیک کنم تو هم هیچکاری نکن بخواد خودش میاد جلو