2777
2789
عنوان

بیاید میخوام‌بترسونمتون😈دُنت کام باردارا😈

| مشاهده متن کامل بحث + 16784 بازدید | 1134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالم میگفت دختر خالم وقتی برمیگرده خونه چشاش قرمز بوده و اول شروع میکنه دخترشو دعوا کردن... بعد همین ...

فیلمام از رو واقعیت میسازن

🥴🥴😈😈😈😈😈

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
بخاطر اینه ک ترسیدی منم دیشب خیلی ترسیدم حتی تو خونه فکر میکردم صدا میاد ولی توهم بود😀

خیلی حال داد دیشب همرو ترسوندیم دورهم😈

دختر داییم میگفت شوهرم خیلی ب اینکه چشم برزخی پیدا کنه علاقه داشت.. رفته بودیم قم همش میرفت سر قبرا... بعد کتاب میخوند ذره‌ای یونسیه و این چیزا و انجام می‌داد... بعد میگفت واقعا یه چیزایی میدید مثلا میگفت باید نماز شب میخوند و بعدش ذکر میگفت... وسط نماز میدید یه چیز سیاه میاد تا نزدیک صورتش... یا تو خواب میزدنش... دیگه ادامه نداد

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
خیلی حال داد دیشب همرو ترسوندیم دورهم😈

من اون موقع جلو تی وی بودم وقتی ب خودم اومدم دیدم شوهرم نیست رفته خوابیده... دویدم تا اتاق... و با لامپ روشن خوابیدم... حتی صبح هم خوف داشتم

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
دختر داییم میگفت شوهرم خیلی ب اینکه چشم برزخی پیدا کنه علاقه داشت.. رفته بودیم قم همش میرفت سر قبرا. ...

اصلا وارد شدن تو این مسائل دل شیر میخواد

من که نمیتونم

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
من اون موقع جلو تی وی بودم وقتی ب خودم اومدم دیدم شوهرم نیست رفته خوابیده... دویدم تا اتاق... و با ل ...

🤣🤣#مبینا_است_دیگر😈