2777
2789
عنوان

بیاید میخوام‌بترسونمتون😈دُنت کام باردارا😈

| مشاهده متن کامل بحث + 16784 بازدید | 1134 پست
برو عزیزم خوابت نبرد بیا♥️شبخیر

فعلا داره غر میزنه. 😃 اما من باید کنه بشم. میفهمی کنه. .چون خوابم میاد. شب بخیر گلم. اگه خوابیدم فردا حرف میزنیم .تا بعد 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزیه ک خیلیا دیدن و واقعا ترسناکه

من فقط یه لحظه دیدم اونم 10 سال پیش

همین دو ماه پیش آبجیم اینا اومده بودن بندرعباس و خونه مامانم خوابیده بودن

بعد خواهرم دخترش 4سالشه صب ب مامانش میگه اون کی بود دیشب تو اتاق وایساده بود داشت جیغ میزد

خواهرم بهش گفت چه شکلی بود گفت سیاه بود

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
این چیزیه ک خیلیا دیدن و واقعا ترسناکه من فقط یه لحظه دیدم اونم 10 سال پیش همین دو ماه پیش آبجیم ا ...

اییی چه ترسناک

من امشب تو فاز ترسیدنم نه ترسوندن😖

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

یه دوستی داشتم میگفت خانومی بوده خونشون جن داشته ولی می‌گفته بهشون بی محلی میکنم تا برن... مثلا میگفت دارم تلویزیون می‌بینیم یه دفعه یه پسر تو قاب در وایمیسته میگه پِس پِس... محلش نمیدم بعد قشنگ صدام میکنه  «یومّا یومّا» (عرب بودن یوما یعنی مامان) بازم بهش محل نمیده... دیگه جنه بیخیال میشه میره

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
یه دوستی داشتم میگفت خانومی بوده خونشون جن داشته ولی می‌گفته بهشون بی محلی میکنم تا برن... مثلا میگف ...

چجوری میشه محل نداد😶😈

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
@miss_psychologist    

😘🌹

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
من امشب ترسو شدمااا😑😑😈

حقته# دیشب همرو سکته دادی

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
چجوری میشه محل نداد😶😈

اون لابد عادت کرده

یکی دیگه هم میگفت جن ها تو خونشون بودن و همیشه بهش کمک میکردن مثلا می‌دیده همه ظرفارو شستن و اینجور کارا

ولی میگفت همیشه باید غذا زیاد درست میکردم و میذاشتم تو اشپزخونه

اگه غذا درست نمیکردم صبحش میدیدم همه ظرفام تو کوچس

خانه ام را خراب میخواهی؟