2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست مادرم میگفت ما وقتی بچه بودیم پدرم باغ دارو گله دار بود گله گوسفند داشت مام دو تا دختر بودیم با سه تا پسر میگه تو محلمون یه بچه یتیمی بود امد برا چوپونی گوسفندا به بابام کمک کنه پدرمم در عوض هم بهش جای خوابو غذا و پول میداد سالیم یه دونه گوسفند میگه این انقدر با ما اوخت شده بود که به پدرم میگفت اقا جان درست مثل ما کلا با ما تو یه خونه زندگی میکرد

خیلی لفتش میدی😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

😥😥😥😥😥😥😥😥

واسه سلامتی❤مامانم❤صلوات میفرستی؟✔
دوست مادرم میگفت ما وقتی بچه بودیم پدرم باغ دارو گله دار بود گله گوسفند داشت مام دو تا دختر بودیم با ...

خو

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

میگه مدت ها گذشت اون پسر شده بود مثل برادر ما خودشم صاحب یه گله کوچیک بود بعد یه مدتی پدرم متوجه شد که اقا این پسر که اسمشم اکبر بوده از یونجه گوسفندای پدره کم میزاره میزاره واسه گوسفندای خودش میره اعتراض کنه این چه کاریه که اکبر با چوب چوپونی که دستش بوده چندین بار میزنه تو قفسه سینه سرو‌گردن مرده

میگه مدت ها گذشت اون پسر شده بود مثل برادر ما خودشم صاحب یه گله کوچیک بود بعد یه مدتی پدرم متوجه شد ...

بیشعور بی لیاقت😠

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

بروز_رسانیم_جیغ_میزنه#