2777
2789
عنوان

دلتون نخواد😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 65 پست
اره اون گه قاتل کبده من کالری چیزی که میخوردمو حساب کردم بیشتر از ۱۳۰۰ نشه دوبار ۳۰ کیلو کم کردم

وای من وزنم استپ کرد و یهو یک کیلو بالا رفت.دیگه خسته شدم از رژیم ولی باید ۵ کیلو دیگه کم کنم کم آوردم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یک زن حامله از این شوخی ها نکنین🤦‍♀️😭

وای ببشید🙈

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
وای من وزنم استپ کرد و یهو یک کیلو بالا رفت.دیگه خسته شدم از رژیم ولی باید ۵ کیلو دیگه کم کنم کم آور ...

رژیم شوک بگیر.ی روز کالری خیلی کم ی روز معمولی

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
وای ببشید🙈

عزیزم 🌷🌷❤

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اره میخوام فردا رژیم یک روزه اورژانسی بگیرم.فقط آب و هر دو ساعت یه میوه س

این خیلی مضره

شما کربوهیدراتو بیار پایین پروتینو ببر بالا میوه قندش بالاست

و مضره سفیده تخم مرغ سینه مرغ و شیر استفاده کنه

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
در جریان باش  دلم خاست😐

ببشید 😘بفرمایید در خدمت باشم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
میخام😢😭

وای غلط کردم همه دلشون خواست که اینا خیلی بده اه مزه بد میده🙃

از اینا دلتون نخواد🤣🤣🤣😂😂😂

ازینام دالم تو یخچال😉