وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس
بستگی به کاری که میخوای انجام بدی داره صنعتی برای مزونها و تولیدیه
وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس
اگر کار خیاطی بصورت حرفه میکنید حتما راسته دوز نیاز داری چون چرخ خانگی کار اون رو انجام نمیده ولی اگر در حد معمولی خیاطی میکنی چرخ خانگی خوبه مارک کاچیران خوب در اومده
بزار یه راهنمایی بکنم شمارد.ژانومه ۸۰۲ عالیه و قیمتش ۴ تومنه یه چرخ صنعتی خوب مارک جک ۳ تومنه تو میتونی یه صنعتی بگیری و یه چرخ معمولی کاچیران یا ارزون یا دست دوم فقط واسه جا دکمه به درد میخوره