2777
2789
عنوان

براش زن بگیریم؟

521 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من یه برادر دارم که ۲۰ سالشه

قربونش برم ظاهرشم خییلی خوبه و ب خودش میرسه بابام یه واحد خونه براش خرید خودشم رفت کابینتاو همه چیشو پسند کرد بعدشم دیگه نزاشت بدیمش اجاره گفت کهنه میشه وسیله هاش کارم مغازه براش گذاشتیم در امدش خوبه حالا این داداش من تازگیا سیگار دستش دیدیم متاسفانه اخلاقشم خیلی سر خود شده اصلا حرف مارو نمیفهمه میترسیم دور ازجون معتاد شه یا هرچی ب نظر شما چون شرایطش جوره زن بگیریم براش یا زوده؟

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره . داداش من ک بیست سالش بود مث شرایط برادر شما خوب شد ازدواج کرد

ولی این نسخه واسه همه نیست

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

چرا فکرمیکنید زن بگیرید خوب میشه دیگه سیگارنمیکشه بخدا اشتباهه اینجوری یکی دیگم بدبخت میکنید سعی کنید اول ترکش بدید بعد.نمیخوام تو دلتوخالی کنما ولی همه چی از سیگار شروع میشه

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …