2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 18 پست
الان یاد این افتادم که مریضیه سرطان خواهرمو به عنوان راز به یه دوستم گفتم اونم چون تو اون دوره کسیو ...

آبجیت الان چطوره چه ناراحت شدم عزیزم غم خواهرام و پیر میکنه😔

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
الان یاد این افتادم که مریضیه سرطان خواهرمو به عنوان راز به یه دوستم گفتم اونم چون تو اون دوره کسیو ...

میدونی بعضی وقت ها فکر میکنم بعضی آدم ها انگار خود شیطانن یا نه انگار به شیطان میگن بیا تا بهت درس یاد بدیم من به حدی اذیتم کردن که مینشستم گریه میکردم ولی یه چیزی بهت بگم یکی از اون آدما خدا همچین جوابشو داد حال کردم.حالا منتظر بقیشونم اینو بدون وقتی تو جواب کارشون رو ندی خدا جواب میده جواب دادن ما کجا و جواب دادن خدا کجا😁😁😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی بعضی وقت ها فکر میکنم بعضی آدم ها انگار خود شیطانن یا نه انگار به شیطان میگن بیا تا بهت ...

بله منم آخرین جمله ای که به این خانم تو اس ام اس گفتم این بود که به خدا سپردمت ....

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
آبجیت الان چطوره چه ناراحت شدم عزیزم غم خواهرام و پیر میکنه😔

بله من واقعا پیر شدم

خواهرم الان خوبه با دعای شما

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷