2777
2789
عنوان

فک کنم گند زدم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 67 پست

آب خورشتو از روش بردار بعد یه قرص عصاره الیت توی یک لیوان آب جوش حل کن بریز توش اگه خیلی بی رنگ شد یه کم هم از اون آب ربی اولیه بریز توش. اون آبم نگه دار فریز کن برای خورشت بعدی

دوستان چه راحت میگید بریز دور از قیمت گوشت و رب و پیاز خبر ندارین انگار!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟

باور کن

منم هر وقت غذا درست کنم زیر دو قاشق رب نمیزنم ولی اصلا بو نمیده

برو تاریخ انقضاشو نگاه کن

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
ن عقدم هنوز. ابرو به کلی میره اگه بد بشه

ایییییییی جاااانم 😃مبارک باشه عروس خانم چند سال دیگه این میشه یه خاطره و بهش میخندی 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ابلیمو دو تا قاشق بریزم خوب میشه؟ کی اضافه کنم بهش؟ همین الان درشو گذاشتم . بریزم توش طوری نیست؟

ابلیمو نریز بیشتر ترش می شه بادمجان سرخ کن اضافه کن اگه عصاره گوشت هم داری می تونی اضافه کنی ولی با خود بادمجان مشکل حل می شه تازه یکم بچش ببین واقعا رب زیاد زدی یا نه فقط  ب خاطر بوی رب اینجوری لرزیدی 

نه دیگه زن تو خونه بشوره بسابه بچه داری کنه جودی که تو ۵۰ سالگی استخون و غضروف براش نمونه اونم بدون ...

نه من دوست دارم صبحا پاشم برم شنا ظهر ماساژ با ناهار بین المللی بعد از ظهر ها خرید عصر آرایشگاه  شبا هم مهمونی  آخر هفته هم سفر های خارج کشور

دوست دارم از این ملکه ها باشم  

رفیق گرمابه و گلستان   
آب خورشتو از روش بردار بعد یه قرص عصاره الیت توی یک لیوان آب جوش حل کن بریز توش اگه خیلی بی رنگ شد ی ...

من کاربرای قدیمی رو خیلی دوست دارم اصلا تاریخ عضویت شون رو میبینم با دقت پستاشون رو میخونم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟