2777
2789
عنوان

فک کنم گند زدم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 67 پست
بازاری بوده ولی خیلی بود داره😭

شاید ربش خرابه که بو میده وگرنه رب که بو نمیده

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
بادمجون . واااای نهههه ابروم میره ینی

تازه عروسی؟😀

گوجه بادمجون درست کردی؟ میتونی کمی از بر رو جدا کنی و بهش ای اضافه کنی. یا اینکه بیشتر بادمجون بزاری و بقیه اشو بزاری تو یخچال

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قاشق خیلی پر با نصف قاشق سر خالی😓

زیادم نریختی که😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم همین اعتقادو دارم  از کار خونه متنفرم

من خوشم نمیاد الان که بهش فکر میکنم اگر اینایی که میگن زن نباید کار کنه باید مثل ملکه بشینه تو خونش  منظورشون اینه که آشپزی و نظافت هم با مرد هست من طرف اونام 

رفیق گرمابه و گلستان   
ابلیمو دو تا قاشق بریزم خوب میشه؟ کی اضافه کنم بهش؟ همین الان درشو گذاشتم . بریزم توش طوری نیست؟

نه آخرش که میخوای برداری بیاری 2 قاشق آبلیمو بریز یه هم آروم بزن و بکش تو طرف

آبلیمو یا آبغوره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من خوشم نمیاد الان که بهش فکر میکنم اگر اینایی که میگن زن نباید کار کنه باید مثل ملکه بشینه تو خونش ...

نه دیگه زن تو خونه بشوره بسابه بچه داری کنه جودی که تو ۵۰ سالگی استخون و غضروف براش نمونه اونم بدون حقوق تازه اگه شانس بیاری شوهرت مرد خوبی باشه و مریضی روحی نگیری

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست