ارغوان۱ مدیر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 عنوان بچه دوم | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 81 پست کیا با بچه دوم موافقن؟ کسایی که دوتا بچه دارن تجربیاتشون لطفاً بگن راضی بودن ؟ کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁 1398/03/21 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 دیر میشه ها خانومی اگه قصدشو داری زودتر بیار تازه الان که اقدام کنی تا دنیابیاد پسرت 4ساله میشه من ... ولی خیلی سخته میشه برای خودتون کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79057 منک دومیو باردارم بنظرم نمیشه تنها باشه بچه هم بازی میخواد بزرگ میشه پشتوانه میخواد بالاخره پدرمادر ... تیکرمون مث همهاولیت چن وقتشه گلم؟ خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 دیر میشه ها خانومی اگه قصدشو داری زودتر بیار تازه الان که اقدام کنی تا دنیابیاد پسرت 4ساله میشه من ... خودم میخاستم بزارم ۴-۵ سال فاصله شون باشه ک اولی بیشتر مستقل بشه. ایشالا از این ماه شروع میکنم هروقت خدا خواست بهم بده.... یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 ۷ سال فاصلشون خوب بوده یا فکر میکنید کمتر بود بهتر بود ؟ کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
فانتازیا عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 6165 من ب شدت مخالفم همچنین همسرم...آی ام ب شدت راحت طلب😆 در من انگار کسی در پی انکار من است...
مانابانو عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 5194 فقطدر صورتي كه شرايط مالي اش باشه خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4311 منم پسرم ی ماه دیگه میشه سه سالش.همسرم اصرارداره یکی دیگه بیاریم.من زیادراضی نیستم.ولی دوس دارم اگر ی روزی بخوام بیارم حتمادخترباشه دیگه نیارم.بچه هاشماها واس تعیین جنسیت دختردکترنرفتید؟
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 خودم میخاستم بزارم ۴-۵ سال فاصله شون باشه ک اولی بیشتر مستقل بشه. ایشالا از این ماه شروع میکنم هروقت ... دقیقا منم اینو میگم ولی همه میگن باهم بزرگ بشن بهتره کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
پسرم_نفسمه عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4454 تیکرمون مث همه اولیت چن وقتشه گلم؟ الان۱۴ماهشه اولی🙈🙈🙈🙈 کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 دقیقا منم اینو میگم ولی همه میگن باهم بزرگ بشن بهتره تاالان میگفتم تک فرزندی.. یکی دو هفتست عجیب متحول شدم میگم یدونه دیگه بیارم .انگار خدا ب دلم انداخته یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
merhsan65 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2343 من دوتا دختر دارم با فاصله ی سنی ۳سال و ۵ماهداشتن دوتا بچه واقعا شیرینه.اما با فاصله ی کم واقعا نیاز به کمک یکی دیگه می طلبه و یکم واسه بچه ی اول سخته.اینکه یهو بزرگ شده فرض میشه و انتظار از بچه ی سه چهار ساله خیلی بیشتر از سنش میشه خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
مامان_امیرمحمد* عضویت: 1392/03/13 تعداد پست: 937 فاصلشون خوب بوده یا فکر میکنید کمتر بود بهتر بود ؟ واسه الان که خیلی خوبه بزرگه مراقب کوچیکس ولی نمیدونم بزرگتر بشن هم میتونن با هم جور در بیان یا نه
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4311 من دوتا دختر دارم با فاصله ی سنی ۳سال و ۵ماه داشتن دوتا بچه واقعا شیرینه.اما با فاصله ی کم واقعا نی ... عزیزم شماکارخاصی کردین دخترشد؟
ارغوان۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 223 الان۱۴ماهشه اولی🙈🙈🙈🙈 ماشاالله پشتکارتون خوب بوده (شوخی) کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
پسرم_نفسمه عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4454 ماشاالله پشتکارتون خوب بوده (شوخی) ناخواسته بود ولی چاره ایی هم جزنگهداریش نبود کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒