2777
2789
پودر موبر،البته جعبه بنفشش خیلی عالیه فقط

اهان دیر در میاد ؟ من که هر پودری میزنم چهار روز بعد جوونه میزنه😣😣😣

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووو اورین😁 چ خوب منم شیش جلسس ک دارم میرم هم میخوام ادامه بدم ولی بعضیا میگن تاثیری رو کم شدن ...

عزیزم حتما موم گیاهی یا ذغالی بنداز . اونایی که میگن ی سال رفتن بیخیال شدن. بعد ۴-۵ سال واقعا موهات کم میشه و بیکینی کلا موهاش زبر اما مال من الان نازک و کم شده

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
والاه منم سفیدم  ولی اون یه قسمتو آنقدر تیغ زدم طفلی سیاه شده😅😅😅😅

خب من اصلا تیغ نزدم . موبر میزدم و از ۱۸ سالگی میرم اپلاسیون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم حتما موم گیاهی یا ذغالی بنداز . اونایی که میگن ی سال رفتن بیخیال شدن. بعد ۴-۵ سال واقعا موهات ...

من هرجا گشتم موم گیاهی پیدانکردم هرمودر میخاستم

موم کنز خریدم

گیاهی نیست

ینی خوب نیست؟

ذغالب چیه؟

عروسی کردم😄
عزیزم حتما موم گیاهی یا ذغالی بنداز . اونایی که میگن ی سال رفتن بیخیال شدن. بعد ۴-۵ سال واقعا موهات ...

من موم عربی میرم همون موم سرد ک با دست ورز میدن بعد میندازن

بده اون یا خوبه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من هرجا گشتم موم گیاهی پیدانکردم هرمودر میخاستم موم کنز خریدم گیاهی نیست ینی خوب نیست؟ ذغالب چیه ...

من نمیدونم عزیزم خوب مومت یا نه ولی برای کم شدن باید ذغالی یا گیاهی باشه . من میرم ارایشگاه برند موم نمیشناسم. ذغالی سیاه و درد که اصلا نداره. موهات دیرتر درمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟؟ چه خوب انگیزم بیشتر شد

خوشحال شدم😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من موم عربی میرم همون موم سرد ک با دست ورز میدن بعد میندازن بده اون یا خوبه

نمیشناسم. من فقط همونا که گفتم تو این ده سال انداختم

1
5
10
15
20
25
30
35
40