2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین الان از اپلاسیون اومدم. ۱۰ سال میرم. دیگه موهام خیلی کم و ریشه سست

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نرو ارزش نداره

چرا 

خیلی خوبه ی ماه آدم راحت میشه

چیه دم ب دیقه ژیلت دست

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من تاحالا اپلاسیون نکردم بیشتر موبر استفاده میکنم ولی دوس داشتم تجربه کنم نمیدونستم درد داره.حالا دی ...

اره اپیلاسیون عالیه

من کل بدنو میزنم ولی اونجا درحد مرگ درد داره

دپی میزارم با دوتومن مث برف میشم،تا دو هفته،چیه تو نوبت وایسادن و درد کشیدن و پول مویی بدی که دوباره ...

دپی چیه؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
همین الان از اپلاسیون اومدم. ۱۰ سال میرم. دیگه موهام خیلی کم و ریشه سست

اووووو

اورین😁

چ خوب منم شیش جلسس ک دارم میرم هم میخوام ادامه بدم

ولی بعضیا میگن تاثیری رو کم شدن مو نداره مومک یکم سرد میشم میگن ارزش نداره

تو موهات اولا زبرو پرپشت بود؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
باعث سفیدی پوست هم مبشه واقعا؟؟؟

من کلا سفیدم . نمیدونم. جایی از بدنم تیره نی

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
باعث سفیدی پوست هم مبشه واقعا؟؟؟

اره خیلی خوبه