خونه پدرشوهرم که طبقه پایینمون هست بودم ۵ دقیقه پیش.بچه برادرشوهرم که ۶ ماه از پسرم بزرگه ودختر هستشم اونجابود..هروقت اون بچم میزد همه میخندیدن و خوشحال ک دخترم میتونه بزنه .بگم که مامانش اونجوری نیست..حالا پسر من چن روزه یاد گرفته هرکی میزنتش اونم میزنه.خواهر شوهرمم هی شلوغش کرد و باحرص میگفت پسر نکن.چرا میزنی چرا ال میکنی بل میکنی..بااینکه میدید اونیکی برادرزادشم میزنه بهش هیچی نمیگفت
دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
وقتی یکی میزنه میخندن ولی وقتی دوتایی همو میزنن میشه دعوا دیگه خنده دار نیست هرچند که کلا خنده دار نیست ولی چشمتون بهشون باشه دعوا نکنن همین دیگه کاری نمیشه کرد بچه های همسن اینجورین
به پسرت بسپار هر وقت هر کی زدتش اونم بزنه از حق خودش دفاع کنه
اونو محلش نده اگه بازم تکرار کرد بهش بگو بچه باید از خودش دفاع کنه
دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!