2777
2789
عنوان

خواهر شوهر😭

397 بازدید | 32 پست

خونه پدرشوهرم که طبقه پایینمون هست بودم ۵ دقیقه پیش.بچه برادرشوهرم که ۶ ماه از پسرم بزرگه ودختر هستشم اونجابود..هروقت اون بچم میزد همه میخندیدن و خوشحال ک دخترم میتونه بزنه .بگم که مامانش اونجوری نیست..حالا پسر من چن روزه یاد گرفته هرکی میزنتش اونم میزنه.خواهر شوهرمم هی شلوغش کرد و باحرص میگفت پسر نکن.چرا میزنی چرا ال میکنی بل میکنی..بااینکه میدید اونیکی برادرزادشم میزنه بهش هیچی نمیگفت

محلش نده

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتک زدن که کلا رفتار بدیه! عجیبه اقوام خوشحال میشدن در قبال رفتار بچه ها! بهتره اجازه ندی نه کسی پس ...

گفتم که تاکسی پسرم نزنه پسرم کاریش نداره..فقط ی جوری ازخودش دفاع میکنه

ببین دوست عزیز زندگی رو به کامت تلخ نکن

مخصوصا که در کنارشون زندگی میکنید

تو کار بچه ها دخالت نکنید 

آروم حواستون رو پرت کنید

به مادر شوهرت بگو آروم و دوستانه که به دخترش بگه

دو تاجیک آخرم رو بخون 

منم زخم خورده ی همین بازی هام

وقتی بچه برادر شوهرم میزد میگفتم بچس اشکال نداره مگه زدنش چی ب پسرم میکنه ..حالا خواهرشوهرم هی پشت ا ...

به پسرت بسپار هر وقت هر کی زدتش اونم بزنه از حق خودش دفاع کنه 

اونو محلش نده اگه بازم تکرار کرد بهش بگو بچه باید از خودش دفاع کنه

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
وقتی یکی میزنه میخندن ولی وقتی دوتایی همو میزنن میشه دعوا دیگه خنده دار نیست هرچند که کلا خنده دار ن ...

من اصلا بادعوا و زدن بچه ها کاری ندارم .بچن میزنن و باز هم باهم بازی میکنن..من حرفم کار زشت خواهر شوهرمه