کنجد_مومونی مدیر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان بچه ها بیاید چالش سرگرم کننده | مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 111 پست به شوهراتون مسیج بزنید "نفسم به نفسات بنده عشقم"بعد جواباشونو اینجا بذارید یه کم عشق بپاشید کف نی نی سایت 😁😍البته خودم تازه لاو ترکوندم نمیتونم بزنم ولی منم میزنم میفرستم تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/21 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 جنبه و ظرفیتشو قبلا محاسبه کردم ضعیفه😆 اخی اشکال نداره هرکسی یه جوره دیگه بالاخره😁😊 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 خب حالا پی بده ببینم واقعا اینطوره😆😆 پیام میدم ولی الان جواب نمیده درگیره کاره ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 منم جوابمو نداده😭😭😭😭😭😭 مییییدهههههههدستش بندهههههههه😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
brn_b عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 251 خوابه😍الهی فدای نفساش بشم من هیچ وقت این مدلی نمیتونم قربون صدقه یه مرد برم!!!
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عااااااااخی ماشالله ماشالله خدا برای هم نگهتون داره عزیزززززززم 😍😍😍😍 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 پیام میدم ولی الان جواب نمیده درگیره کاره عوضش بعدا میخونه خستگیش درمیااااااد تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15438 ایش چ لوس😏 به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 من هیچ وقت این مدلی نمیتونم قربون صدقه یه مرد برم!!! چراااااا متاهلین؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 من بهد ۳روز قهر تازه آشتی کردم😐 بفرستم ینی؟ اره بابا چرا که نه برای عشق ورزیدن دنبال ساعت و روز نباش 😊مهم اینه که الان اشتی هستیدالبته بازم نظر خودتون ارجحه تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 ایش چ لوس😏 😊 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
brn_b عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 251 چراااااا متاهلین؟ اررررهنمیدونم ب نظرم یه مرد ارزش اینو نداره ک من قربونش برم😅
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 چندتا لبانت سوال فرستاد🤔😑😑 وای واقعا؟ ینی انتظار نداشت ازتون؟ 😅😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊