2777
2789
عنوان

سینک گرانیتی

515 بازدید | 13 پست

کسی داشته؟چطوره؟

راضی هستید؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیره فقط نگیرید چون آب های ما املاح داره سفیدک میزنه زشت میشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
تیره فقط نگیرید چون آب های ما املاح داره سفیدک میزنه زشت میشه

ممنونم با چی میشه شست؟ وایتکس نمیشه زد؟ درسته؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من دارم رنگ سفیدشو خیلی زود کثیف میشه هر روز باید یا یه روز در میون باید وایستکس بزنم 

تیره هم که میگن املاح میگیره. پس چی خوبه؟

سلام من تولید کننده سینک گرانیتی هستم این مشکلاتی که شما نوشتید اصلا برای من و مشتری هام پیش نیومده فکر کنم به خاطر جنس های بی کیفیته بازاره که شما با این مشکلات روبرو شدید 

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

سلام عزیزم 

من نداشتم اما قصد خریدشو دارم 

خواهرم خریده برند فونیکس رو خیلی راضی 

خودمم خیلی دربارش پرس و جو‌کردم تو گوگل هم کلی سرچ کردم و کامنت مردم خوندم اکثریت راضی بودن و بیشترشونم همین برند فونیکس رو خریده بودن 

منم میخوام بخرم امروز فردا حتما میگم چطوری بوده.