2777
2789
من شکر و چربی کم کردم 

قند و نمك رو تا خد امكان بايد كم كني

برنج و نون رو كم بخوري مثلا نون يه كف دست

روغن هاي طبيعي استفاده كني مثل زيتون و كنجد

سعي كن بيشتر سبزيجات رو براي شام بخوري كه روده هاتم خوب مار كنه و تو رژيم مشكل يبوست نداشته باشي

صبح ناشتا يه ليوان اب و تخم شربتي بخور 

روزي ٨ ليوان اب

بعد باشگاه حتما پروتين مصرف كن

تخم مرغ اب پز فقط سفيده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید کالری شماری کنی. من تو 3 ماه 10 کیلو کم کردم فقط طناب میزدم و چربی و شیرینیو خیلی کم کردم ولی هرچی میخوردم با ورزش جبران میکردم کلا حساب میکردم بیشتر روزا کالری مصرفیم صفر میشد

میشه دستور ورزش و رژیمتو بدی ؟؟؟لطفا

من هفته ایی سه روز زومبامیرم و واقعا تحرک بالایی دارم تو ورزش جوری ک چک چک عرق میریزم .بجز اون روز یک لیتر شیر میخورم تو سه نوبت  حتما ی وعدهدغذایی پروتیین دارم مثل سینه مرغ 

صبحانع مثلا ی لیوان شیر با دو س تاخرما. یا یه تخم مرغ با ی گوجه 

میان وعده بعدش مثلا میوه هویچ. سیب ی کدوم

ناهار سینه مرغ با ی بشقاب  یاحتی ی دیس سالاد  با دوغ 

ی روز درمیون پنج قاشق برنج توناهار. یاماهی بخارپز باسالاد

میان وعده عصر شیر و خرما. یا سه تا پسته دوتاخرما. یا مثلا یه دونه دلمه

شام.  ماستو کدو رنده شده.    یا تخم مرغ ابپز و سالاد(مثلا اگر صبح تخم مرغ خوردم شب نمیخورم)

قبل خواب هم باز شیر با خرما یا یه میوه. 

در صمن اینم بگم روزانه حداکثرهزارکالری مصرف میکنم وارد برنامه مانکن میکنم خیلی عالیه 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
چجوری کالری شمار میکنی؟

برنامه مانکن رونصب کن. هر چیزی خوردی واردمیکنی میزنه چندکالری مصرف کردی 

ورزش هم انجام دادی وارد کن مثلا نیم ساعت پیاده روی بعدکالری سوزانده شده روبرات میزنه

هروقت بیشتر میخوردم بیشترم ورزش میکردم    

اصلا ادم وقتی ورزش کنه حیفش میاد الکی چیزی بخوره مثلا میگه ی شکلات کوچولو بخورم بیست دقیقه ورزش ب اون سختی میپره یا سس بریزم روسالاد اونهمه بدو بدو ک کردم سر ورزش چی .بعد دیگه نمیخوره 😅😅

مسواک زدن  زودهم برا اخر شب خوبه  یعنی پرونده خوردن امروز بسته شد😂😂