2777
2789
عنوان

این حرفش ینی چییی

160 بازدید | 11 پست

اگ یه پسری بعد 1ماه و خورده ی برگرده بگه بعضی وقتا بهت پیام میدم ولی نشونه ی شروع دوباره رابطه نیس و از خودش عکس بفرسته و بگه دلتنگت بودم ینی نمیخواد برگرده یا اینک میترسه برگرده و مطمئن نیس از خودش و اینک اینجوری نیس ک بگیم رفته دوراش زده و با کسی بوده و اینا اصلا نیس

فقط سواله دوستان 

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.

مگه روح و روانمو از سر راه آوردم 😒

محلش نمیدم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

همچین رابطه ای اصلا بهش فکر نکنی خیلی بهتره

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر به دنیا اومدن بچه سومم. خدایا تو دلیم سالم به دنیا بیاد❤️👼🤰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تف میکنم تو صورت همچین  پسری ..مگه بازیچشی یا رابطه هست یا نیست حد وسط نداره

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

مردا از کسی خوششون بیاد و بخوانش واسه زندگی، سیریش میشن ول کن هم نیستن

این یعنی سرش جای دیگه گرمه اما بدش نمیاد به جاهای دیگه هم ناخونک بزنه

ولش کن.... ارزش ادامه دادن نداره

ما ایشونو نمی شناسیم

ولی با توصیفات شما ، چیزی ک ب ذهنم اومد این ؛ 

یه آدم بلاتکلیف  ک  نه جسارت جلو اومدن  رو داره  و نه توانایی  پا پس کشیدن  و  با احساسات مردم  بازی نکردن رو ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اون نمیخواد برگرده با این کاراش روح و روان تورو میتراشه محکم بهش بگو آب ریخته جمع نمیشه و رابطه تموم شده شروع نمیشه جوابشو نده و برای خودت ارزش قایل باش نزار فکر کنه دم دستی و هروقت دلش بخوا میتونه بره و دوباره بیاد