2777
2789
عنوان

دهنم داغون شده

269 بازدید | 16 پست

بچه ها من يكمي وسواس دارم يكمممم خيلي كم درحدي ك همه ميگن اين تميزي ولي از نظر مامانم وسواسه و پدربزرگم همش سر اين موضوع دعوا داره باهام 

برعكس اينهمه ك مراقبت ميكنم تا يكم فقط يك مولكول يكم الوده ميخورم مثلا يهو دستم ميخوره ب دهنم دهنم افت ميزنهههه و تا يكي دو هفته خوب نميشه منم ارتودنسي دارم و خود ارتودنسي باعث تشديدش ميشه هي سيماش ميخوره بهش و خيلي درد داره حالا پدرم ميگه خودشم بچگي هميشه افت ميزنه 

منم ب ميوه حساسيت دارم و ميخورم داغون ميشم حالا ميخوام ببينم افت ممكنه از كدوم از اينا باشع

من حتي يكي بوس كنم افت ميزنم 

قضاوت فقط کار خداست...

فکر کنم مشکل از کبود ویتامین سی بدنتون هست

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آبنمک مرتب دهانشویه کن ویتامین سی هم بیشتر مصرف کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من وقتی به لثم ضربه میخوره حتما همون نقطه آفت میزنه.

احتمالا کمبود ویتامین ب نداری؟

آفت به میکروب ربطی نداره.بعضیا وقتی میترسن آفت میزنن مثل تبخال.بعضیا تب میکنن آفت میزنن.یه مورد دیدم بخاطر خربزه خوردن آفت زده بود.ولی هر نوع میوه رو نشنیده بودم تابحال.

شاید لثت مشکل داره؟

یا شاید موقع روبوسی یا چیزای سفت خوردن مثل میوه ها سیمای اردتودنسیت ضربه میزنه و مثل من جاش آفت میشه؟

اخه پدرمم هميشه داشته منم از بچگي ميزدم

پدرتونم  کمبود ویتامین سی داشته   میوه بیشتر بخور مثل کی وی  که سرشار از ویتامین سی هست. یا لیموی تازه که غنیه از ویتامین سی. اما یهو زیاده روی نکنی 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

افتا کمبود ویتامین بی و سی هست خواهشا قرص جوشان ویتامین سی بخر و هر روز بخور و جوانه گندم و ماست رو قاطی کن هر روز دو قاشق بخور

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم