2821
2789
عنوان

دعوا و دلشکستگی

107 بازدید | 12 پست

من 4 ماهه ازدواج کردم خیلی با شوهرم دعوا داشتیم تو این مدت نمیدونن همه همینطور بودن یا نه ... تو خونه تو مسافرت همش دعوامون میشه 

و بدتر از این اینه که شوهرم یه حرفایی تو دعوا میزنه که یادم نمیره مثلا تو فقط میخوری و میخوابی موهات رو فرش میریزه و ....حتی پریشب هم گفت عجب گوهی خوردم توش موندم و ... منم خیلی دلم شکسته پریشب بهم میگفت این حرفارو حتی بهم گفت تو زندگی بلد نیستی و ازین جور حرفا من کارمندم طبعا خونه م مثل یه زن خونه دار نیست ...  

منم گفتم بیا طلاقم بده برو یه زن خونه دار بگیر هیچوقتم برای معذرتخواهی و اشتی پیشقدم نمیشه خودم همش باید برم اشتی کنم دیشب خودم رفتم ولی بازم خیلی محلم نداد خیلی افسرده شدم بچه ها خیلی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم جرو بحث توی همه زندگی ها هست و قطعا یجورایی چون هنوز اخلاق همو نمیدونید اوایل زندگی بیشتره ولی خانم گل این جروبحث ها دوطرفه است میخوام بگم شما مدیریت داشته باش و خیلی دهن به دهن همسرت نذار. و اینکه گفتی شاغلی عزیز دلم منم شاغلم مگه خونه چه کاری داره که میگی خونت با خونه خانم خانه دار فرق میکنه در ضمن شما تازه عروسی و خونه و وسایلات خوشگلن.

برای زندگیت برنامه داشته باش مرتب کردن و تمیز کاری خونه و تقسیم کن تو کل هفته که همیشه خونه مرتبی داشته باشی .

موهاتو تو خونه شونه نزن توی حمام شونه بزن که حساس نشه همسرت.

توی زندگی مشترک تا ناراحتی پیش میاد حرف طلاق و نزن مگه الکیه که انقدر راحت از جدایی حرف میزنی آخه قشنگم. سعی کن قهر و جروحث و به درازا نکشه و توی زندگیت به عادت تبدیل نشه.

زودتر پيش يه مشاور خانواده برو /

چون تازه ازدواج كردي و اختلاف نظر داريد باهم ، راهكار بگير ،  ( خصوصا كه شاغلي بايد راه و روش خاصي داشته باشي ) مشاور خيلي ميتونه كمك كنه . الان ناراحتي و ميخواي درد و دل كني ممكنه براي مادر و دوستات بگي ، باهات همدري ميكنن ولي راهكار اصولي نميدن تازه اگه شرايطت رو بدتر نكن 

من شاغلم و بسيار مشكل داشتم و متاسفانه خييييلي دير از مشاور كمك گرفتم . اميدوارم شما زود به نتيجه برسي 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
عزیزم جرو بحث توی همه زندگی ها هست و قطعا یجورایی چون هنوز اخلاق همو نمیدونید اوایل زندگی بیشتره ولی ...

عزیزم اشتباه نکن خونه من کثیف نیست اما اون عیب میذاره روم ..منظورم این بود که نمیتونم همیش جوری باشم که خونه م برق بزنه ..