2777
2789
عنوان

کلاس چی برم

230 بازدید | 16 پست

سلام خانم های عزیز میخوام برم کلاس ثبت نام کنم

کلاس چی برم بتونم درآمد زایی کنم

خودم کیک پختن یاد دارم

گل آرایی یاد دارم

میوه آرایی یاد دارم

نمد دوزی هم یاد دارم

چجوری درآمد زایی کنم

کانال دارم با کلی قیمت های عالی😍😍😍😍دوخت همه چیزست های نوزادی کوسن دم پخت دستگیره و...اینم لینک                          بیاین یه سر بزنین.  Golgolim@

اهل کجایی؟ یاد دارم! چه بامزه

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیاطی برو . عروسک روسی هم خیلی خوبه درآمدم دارن دوتاش

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

فکر کنم پیج بزنی تو اینستا و اینترنتی کار کنی خوب باشه

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

چرم دوزی میگن خیلی گرون 300 تومن بیشتر ندارم

دوستمم تابلو فرش یاد میده

به نظرتون کدوم بهتر

کانال دارم با کلی قیمت های عالی😍😍😍😍دوخت همه چیزست های نوزادی کوسن دم پخت دستگیره و...اینم لینک                          بیاین یه سر بزنین.  Golgolim@
چرم سازی مثلن کیف و کیف پول و....

هزینه ش تقریبا چقد در میاد

چرم دوزی میگن خیلی گرون 300 تومن بیشتر ندارم دوستمم تابلو فرش یاد میده به نظرتون کدوم بهتر

چرم هزینه ای نداره فقط وسیله هاش. فنی حرفه ای کلاساش 25تومنه

چرم نمد عروسک روسی کیف پارچه ای خیاطی از اینا میشه کلی پول درآورد

مدرسان شریف

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

آرایشگری پولت بیشتر باشه خیلی توپه

برو کلاس کارآفرینی .بعضی فنی حرفه ای ها یا حاد دانشگاهی ها دارن کجا هستیدیه سرچ کن مثلا اگه مشهدی سرچ کن کلاس کارآفرینی در مشهد .تو که این همه هنر داری از این شاخه به اون شاخه نپر یا کتاب کارآفرینی بخون یا یه چیزی درست کن ببر مغازه های اطراف بده امانت برات بفروشن یا ببر دوشنبه بازاری جایی که بازار هفتگی هست بده کسی برات بفروشن یا اگه خودت روت میشه بشین بفروش .کل هفته درست کن یه روز برو بفروش 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا