2777
2789
عنوان

نمیفهممتون 😐

590 بازدید | 25 پست

اون ادم معلوم الحال که عکسا رو برمیداره یا هر آقای دیگه که توی سایت باهاش دعواتون میشه بعد یه عده خانم؟ 🤔 میان میگن مادرت فلان .. یا خواهر و مادرت و عمه ت .... 

حس نمیکنید وقتش رسیده دیگه  برای تحقیر ادم ها به خواهر و مادر و کلا افراد مونث فامیلش گیر ندیم؟

واقعا با توهین و تحقیر یه عده بی گناه میشه اون ادم خطا کار رو تنبیه کرد ؟ این جور حرف زدن ، خودش زن ستیزی نیست ؟ 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

باهات موافقم بنظر من اصن نباید محلش بذارین والا عکس منم هس ولی به تخمدونمم نیس

گزارش بزنید عشقا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2856011/اسکرین-شات-نامزدمنظرتون-برام-مهمه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنن براش مهمه اما اینطور نیست وقتی یبار به کسی فحش مادر و خواهر دادی و اهمیت نداد یعنی با ادامه فحش دادن فقط به هم جنسای خودت توهین کردی طرف مقابل براش مهم نیست.

خب زورشون بهم نمیرسه،،،به فک و فامیلشون متوسل میشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم اینا روانین الان میان بهت میگن تو حتما وقیحی که ازش دفاع میکنی😐

اره از سال ۹۰ تو سایت بودم کسی نفهمیده 😐😐

باهات موافقم بنظر من اصن نباید محلش بذارین والا عکس منم هس ولی به تخمدونمم نیس گزارش بزنید عشقا h ...

عكس پروفايلتو يه نفر ديگه گذاشته گفته عكس منه كه😑😑😑

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
اينجور حرف زدن اصلا در شان يه زن نيس اونم كسيكه ادعاي فرهيختگي ميكنه اكثر جاها

اصلا در شان یه انسان نیست. فحاشی کار خیلی زشتیه. حالا چه فحش ناموس باشه چه فحشای پیش پا افتاده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
خب زورشون بهم نمیرسه،،،به فک و فامیلشون متوسل میشن

جامعه ی ما به اندازه کافی تفکرات مرد سالارانه داره . حالا یه عده خانم !! خودشون با این ادبیات سخیف حرف میزنند . خیلی زشته .