2777
2789

منکه پاکش کردم چون کارشون بی احترامی بود

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ کاری؟ 

همینکه راننده ی زن بخاطر حجابش وسط راه پیاده کرده 

بعد زنه هم عکس و کار مرده رو ت اینترنت پخش کرده و بعد تی وی از مرده تشکر کرده بود براااین کارش 😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
همینکه راننده ی زن بخاطر حجابش وسط راه پیاده کرده  بعد زنه هم عکس و کار مرده رو ت اینترنت پخش ...

یا خود خدااا😓😓 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
یا خود خدااا😓😓 

واقعا خاک

واقعا خاک

راستی ی سوال اگه اینترنتی پول اسنپو حساب کنیم مستقیم میره ب حساب راننده یا میره تو حساب خود اسنپ بعد اونا میدن ب راننده؟ میدونی؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
راستی ی سوال اگه اینترنتی پول اسنپو حساب کنیم مستقیم میره ب حساب راننده یا میره تو حساب خود اسنپ بعد ...

خود راننده

راستی ی سوال اگه اینترنتی پول اسنپو حساب کنیم مستقیم میره ب حساب راننده یا میره تو حساب خود اسنپ بعد ...

ميره تو حساب اسنپ سهم خودش و بر ميداره و سهم راننده رو ٢٤ ساعت بعد واريز ميكنه

ولی خدایی خدا خیرشون بده تنها چیزی ک تو ایران ارزونه وتو گرونیا گرون نشد همین اسنپ بود،من خیلی راضیم 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه میره به حسلب شرکت یکی دو روز بعد میریزن واسه رانندع

عه قبلنا اینطور نبود اوکی عزیزم