2777
2789
عنوان

میشه بیاین ؟

106 بازدید | 15 پست

بچه ها روم به دیوار همسرم اونجاش یکم ساییده شده پوستش رفته انگار خوبم نمیشه تا میاد خوب شه ازون کارا که میکنیم باز روز از نو روزی از نو ، شده ۱۰ روز هم کاری نکردیم ولی باز .... انگار دندون داره اونجام 😐 چی کار کنم؟ باید ببرمش دکتر ارولوژی؟ دکتر خوب سمت شرق تهران میشناسین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چند روز کلوتریمازول و هیدروکورتیزون بزنه خوب میشه

نیازی نیست ده روز کاری نکنی تا خوب بشه

بلکه یه مدت طولانی از کاندوم خوب استفاده کن. بعدش اگه اینجوری یا بدونه نزدیکی خوب میشه ولی تا نزدیکی کنی پوستش خراب میشه

یعنی شما عفونتی داری که از طریق شما به همسرت  انتقال داده میشه که پوست التش خراب میشه .

بهاره خودتون دارو مصرف کنید

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
وای 😕 من آخه مشکلی طاهرا ندارم یه مدت قارچ داشتم که رفتم دکتر خوب شدم

خوب عزیزم اشکالی نداره امتخان کن

یه مدت کاندوم خوب استفاده کن بعد داروهایی که گفتم رو استفاده کنه . پمادهاش هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط تو الت نباید بره روی پوست .

اگه خوب شد و بعد نزدیکی دوباره اینجوری میشه یعنی شما مشکل داری .

اول ازدواجمون این مشکل پیش اومد ولی همش فکر میکردیم چون اولش هست و تعداد نزدیکی ها زیاد هست اینجوری میشه تا اینکه من دو هفته تبودم بعد هم پریود بودم دیدم شوهرم کامل خوب شد . بعد از حدود ۲۰ روز مجدد به دو روز مشکل پیدا کرد و شدید پوستش تحریک میشد حتی به شورتش میخورد میسوخت . 

رفتیم دکتر به من دارو داد گفت عفونت داری شوهر منم با رفع عفونت من اونم خوب شد .

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....