2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بخوابی زیر مبل

پایشو بلند کنی 

با قدرت بزنی تو سرت

یه وقتایی صدای درونم میگه این کارو بکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بستگی داره سردرد چه منشایی داره من متخصص سردردم😁 اینقد که سردرد گرفتم

اگه سینوزیته که باید سینوزیت درمان بشه باید بخور بابونه بدی چایی دارچین و زنجبیل روزی چند بار خوبه

اگه عصبی باشی گلاب و خواب و چایی بل گل محمدی خوبه و دوری از استرس

اگه گرمازده شدی که باید چیزای خنک بخوری مث هندونه و آب خنک و شربت سکنجبین و خاک شیر و کلا شربت و اصلا نباید چایی و غذا بخوری مخصوصا غذای گرم و داغ و احتمالا اگه خالت تهوع داری به خاطر گرمازدگی  استفراغ کنی خوب میشی

اگه مثلا عادت داری چایی بخوری و نخوردی سردرد گرفتی هم باید چایی بخوری 

اگه مث من معمولا سردردت به خاطر اینه که شبا حموم میکنی یا در کل روزا یا  شبا میری حموم و موهاتو خوی خشک نمیکنی باید حتما بعد حموم موهاتو خوب خوب خشک کنی ووسعی کنی روزا بزی حموم و باد به سرت نخوره

اگرم میگرن داری و با گرسنگی و تشنگی و خستگی و بوی تند سردردت خیلی شدید میشه اونم باز زنجبیل و دارچین خوبه و استراحت و بستن چشمت و مخصوصا دوری از موبایل ووتی وی و نور شدید

منتظر اتفاقات خوبم