mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 عنوان بنظرتون؟ 37 بازدید | 3 پست کسی ک امسال پرستاری مثلا شهرای اطراف میاره واسه کنکور باید بره یا بمونه پشت کنکور واسه پزشکیشما باشید چکارمیکنید بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝 1398/03/21 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges___miss عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 10734 هر چی خودت میدونی اگه فک میکنی بعد پشیمون میشی بمون پشت کنکور من دوست داشتم بخاطر خونواده خوندن ولی بعد ده سال هنوز ک هنوزه میگن اگه خونوادم میذاشتنو خودم خریت نمیکردم یه سال دیگه میموندم الان خودم پزشک بودم شاید اگه یع سالم میموندن چیزی نمیشدنا ولی حسرتش مونده براشون 👄💄👠
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 هر چی خودت میدونی اگه فک میکنی بعد پشیمون میشی بمون پشت کنکور من دوست داشتم بخاطر خونو ... اره منم میترسم برم حسرت ب دلم نمونه بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
narges___miss عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 10734 اره منم میترسم برم خس ت ب دلملمونه هنو ک نتایج نیومده حسرت چیو میخوری بعد امتحانت بشین خوب فکراتو بکن من خودم اینجوری ام واسه چیزی ک دوس دارم ریسک میکنممن یا همه چیو میخام یا هیچیو اگه به اون ایده الم نرسیدم دیگه برام مهم نیست ولی نمیذارم حسرتش برام بمونه ک چرا کاری نکردم 👄💄👠