2777
2789
عنوان

بی توجهی نامزد

303 بازدید | 17 پست

خواهرم تازه نامزد کرده پسره خ بی‌توجهه هوش سرش تو کارشه پسر خ خوبیه ولی آدم نمیتونه واسه یه اس وقت پیدا کنه خواهرم خ اذیت میشه خودشم پا پیش میزاره باهاشم حرف زده ولی یه کوچولو فرق کرده از بی توجهیش اذیت میشه منم ناراحت میشم باتجربه ها بگن چیکار کنه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ببخشید بزارین یبار دیگه بگم، خواهرم تازه نامزد کرده پسره سرش همش توکارشه توجهش به خواهرم خ کمه، خواهرم از این موضوع خ ناراحت میشه پسر خیلی خوبیه خواهرمم دوس داره ولی توجهش کمه خواهرم پا پیش گذاشته. و چند بارم در ین مورد باهاش حرف زده ولی زیاد فایده نداشت ناگفته نمونه پسره هم از لحاظ مالی و اخلاق حرف نداره فقط توجهش خ کمه

خب شاید چون اولشه اینجوریه نامزد دوست منم اینجوری بود اولاش می گف خیلی اهل زنگ زدن وپیام بازی نیس بع ...

دوستت نمیگفت چیکار کرده که نامزدش راه افتاده!؟ من خودم  معمولا خوب مشاوره میدم ولی تو این مورد موندم خواهرم پا پیش گذاشته ولی تاثیرش زیاد نبود

دوستت نمیگفت چیکار کرده که نامزدش راه افتاده!؟ من خودم  معمولا خوب مشاوره میدم ولی تو این مورد ...

اون میکف اولاش همیشه من زنگ میزدم وپیام میدادم بعد یه مدت اونم بهتر شد ولی نه اونجوری که من میخوام