2777
2789
عنوان

حسرت ابدی من

315 بازدید | 30 پست

با گریه دارم می نویسم

شاید بگید دیونم ولی واقعا درگیری مذهبی دارم

همش خودمو با دخترای زیبای مذهبی مقایسه می کنم

دخترایی که زیبا تربیت شدن و از کودکی درست بودن

نگین که خیلی از مذهبیا فلانن ! اونایی که واقعا تو خانواده خوب بزرگ شدن واقعا دیدنی ان 

همش میگم چراااا برای خدا هیچ اهمیتی نداشتم ؟؟؟ چرا منو از کودکی زیبا بزرگ نکرد؟ چرا همه ی دخترا رو تو خانواده های معقول و موجهی نینداخت 

واقعااااا آه و حسرررررت منه ، که می بینم انقدرررر زیبا تربیت شدن و انقدر خانواده های خوبی دارن که هم خوب زندگی کردن و هم خوب ازدواج 

واقعااااا چرا برای خدا انسان اهمیتی نداره؟؟؟ 

خودت هم‌میتونی اگر چیز غلطی توی رفتار و تربیتت هست ، تغییرش بدی . میتونی بشی همونی که دوست داشتی باشی، راحت میتونی شرایط حال و ایندت رو تغییر بدی

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

جمله اخرت فوق عجیب بود  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

با اجازه استارتر خشکلا گزارش میزنید مرسی https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2858671&slug=سلام-نی-نی-یار-لطفا-این-تاپیک-رو-پاک-میکنید-تشکر&postId=93187552

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖

خدا تو ژن و نطفه و تربیت مون خیلییییییی فرق گذاشته

من اصلاااا برام ثروت و اینا مهم نیست ، مهم تربیته 

شاید بگین تو اگه تغییر کنی پیش خدا ارزشت بیشتره. 😐

اصلا معنی نداره 

تلاش هیچ وقت ریشه نمیشه ... من هیچ وقت مثل اون دخترایی که از اول عالی بزرگ شدن نمیشم 

و بدیهیه ... 

تاپیکت ترکیده تاپیک قبلم یکی بهت گفت :|

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2858671&slug=سلام-نی-نی-یار-لطفا-این-تاپیک-رو-پاک-میکنید-تشکر&postId=93187552

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖

منم تقریبا تو یکی از همین خانواده هابزرگ شدم ولی نمیدونم دقیقا کی از دین فاصله گرفتم و روز به روز از خدا دورتر شدم دلم میخواد آرامش معنویتو دوباره حس کنم ولی هرکار میکنم نمیتونم برگردم انگار تو یه باتلاق غرق شدم حس میکنم خدا هم دیگه منو نمیخواد