2777
2789
عنوان

رابطه گذشته

227 بازدید | 13 پست

سلامممم دوستان.میخوام ی کمکی بهم‌کنین.خیلی دلم گرفته.الان حدود ۳ساله ازدواج کردم و بچه هم دارم.ولی چون قبل از اینکه با شوهرم آشنا بشم ی رابطه دوستی داشتم ک مدت خیلی خیلی طولانی ادامه داشت و خیلی ضربه خوردم .الان هر چقدر دوس دارم فراموش کنم ک حدود سه ساله از اون رابطه میگذره نمیتونم.چراهایی میاد تو ذهنم .ک دلم میخواد بمیرم.عذاب وجدان بعضی کارهای کرده و نکرده عذابم میده.چیکار کنم رها شم...و آرامش داشته باشم

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

گلم کتاب بخون شاد باش اگ جیزی از گذشته داری بنداز بره پاک کن آهنگ شاد بزار برقص عزیزم کم کم خودت عادت میکنی ب فراموش کردن به شاد بودن عزیزم الان جیزی ک داری خیلی قشنگه شما قشنگی هاشو ندیدی عزیزم قطعا همسرت عالیه اما اگه شما یک کم نقاط مثبتش رو بیش تر ببینی 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فراموش کردن سخته ولی شدنیه سعی کن بهش فکر نکنی یا وقتی میاد تو ذهنت فکرتو به چیز دیگه مشغول کنی یا از همه مهمتر  به این قضیه به دید یه رشد و درس عبرت نگاه کنی نه اینکه هر دم ازارت بده

جواب ابلهان خاموشی است
گلم کتاب بخون شاد باش اگ جیزی از گذشته داری بنداز بره پاک کن آهنگ شاد بزار برقص عزیزم کم کم خودت عاد ...

شوهرم خیلی مرد احساساتی و مهربونیه .بعضی وقتا خجالت میکشم تو روش.مثلا بهم میگه تو پاک ترین دختر دنیایی یا میگه خوش حالم ک نگاهت ب هیچکس نیوفتاده...و من شرمنده تراز قبل فقط لبخند میزنم

هر چی تلاش کنی بدتر ب یادت میاد

نه اینجور نیس افکار آدم دست خودشه به پسرت به شوهرت فکرکن دلیل نداره به اون فک کنی. اگه ناگهانی به ذهنت رسید صلوات بفرس

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
ادم قتل هم کنه لایه توبه خدا ازش میگذره شماهم هرچی بوده تموم شده دیگه بهش فکر نکنید وقتی میاد توذهنت ...

با خوودم میگم از کجا معلوم خدا منو بخشید....شاید هنوزم دلگیره بخاطر رابطه با نامحرم

شوهرم خیلی مرد احساساتی و مهربونیه .بعضی وقتا خجالت میکشم تو روش.مثلا بهم میگه تو پاک ترین دختر دنیا ...

گلم همه گذشته ای داشتن ک نباید کسی بدونه این به صلاح هست شما قطعا پاک هستی عزیزم من میدونم انقدر قوی هستی ک از این شرایط بیرون بیای انقدر قوی هستی ک زندگیتو هر روز بهتر از قبل کنی عزیزم من برات دعا میکنم همیشه فقط لبت خندان باشه

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
گلم همه گذشته ای داشتن ک نباید کسی بدونه این به صلاح هست شما قطعا پاک هستی عزیزم من میدونم انقدر قوی ...

ممنون دوست عزیزم

خداوند بخشنده هست کافیه که ادم توبه ش واقعی باشه ادم جایزالخطا هست وما معصوم نیستیم که غبار هیچ گناهی رومون ننشسته باشه فقط توبه 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....