2777
2789
عنوان

خواهرانه بگید

117 بازدید | 13 پست

من دو قطبی ام (یه اختلال روانی هست) و وسواس شدید دارم وقتی بیماریم شروع شد با وجود همه مقاومتی که کردم  مجبور شدم از دانشگاه انصراف بدم بعد کارم رو از دست دادم و چهار سال خونه نشین بودم و همش دکتر و روانشناس بعد که یه کم بهتر شدم گفتم میرم سرکار در طول شش ماه حدود پنجاه مورد رو رفتم و سر زدم حالا حضوری یا تلفنی که هر کدوم بنا به علتی نشد بیشتر هم به خاطر ضمانت شغلی و سفته نمی شدالبته پدرم هم با سفته دادن مخالف بود بعد گفتم حالا که نشدکنکور میدم حالا امسال کنکور می خوام بدم به نظر شما من کم کاری کردم و تلاش نکردم ؟مدام فکر می کنم کم کاری کردم و خودم رو مقصر می دونم نظر شما چیه ؟با این شرایط چه کاری انجام بدم درست هست؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشته ها گذشته به آینده فکر کن هیچ وقت دیر نیست ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست

به نظرت کم کاری کردم؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

از نظر من که کم کاری نکردی، واقعاً پشتکار خوبی داشتی که در طی ۶ ماه ۵۰ مورد کارو پیگیری کردی، امیدوارم که خدا بهترینها رو در مسیرت قرار بده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اتفاقا خیلیم فعال بودی وهستی کم کاری نکردی که خیلی همت داری که میخوای کنکور بدی ایشالله موفق میشی

دوست عزیز برام دعا کن راهم رو پیدا کنم حالا با درس یا کار من هم برای آرامش شما دعا می کنم عاقبت به خیر شید

چقدر امضات ناامیدانه است خواهر! فقط مرگه که چاره نداره... اونم امام صادق ع فرمودند که اونم چاره دار ...

بزرگ ترین ترسم همین دو قطبی بود چون همه چیزم رو که با کلی تلاش به دست آورده بودم از دست دادم

بزرگ ترین ترسم همین دو قطبی بود چون همه چیزم رو که با کلی تلاش به دست آورده بودم از دست دادم

بی خیال عزیزم ماها هم همه درس خوندیم بیکاریم و کارم گیر نمیاد فقط که تو نیستی نصف بیشتر جوونا بیکارند دختر عمه منم دوقطبی داره ناامیدنباش خیلی ها بدتر از این اوضاعشون خداروشکر کن بخاطر داشتع هات ناامیدنباش فقط خودتو سرگرم کن برو باشگاه رمان بخون