من هفته پیش کورتاژ کردم بخاطر بقایا که ۵ سی سی بود الان که رفتم دکتر ببینه سونو دادم گفت ۳ سی سی بقایا داری خیلی ناراحتم کیا بعد کورتاژ باز بقایا داشتن چیکار کردن تو رو خدا راهنماییم کنید ثواب داره
عزیزم نباید کورتاژ میکردی ،،،منم سقط داشتم چند بار رفتم سونو که دکتر میگفت بقایا داری گفتن بیا کورتاژ ولی من قبول نکردم با قرص ودارو گیاهی دفع شد خداروشکر
.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
درد داره ؟؟ من شااااید پلیپ رحم داشته باشم زذم اینترنت گفته باید کورتاژ بشه من دارم سکته میکنم
من سقط کردم اصلا درد نداشتم
حالا مادربزرگم میگفت من سقط کردم داشتن میمردم و بیهوش شدم
جاریمم میگفت خیلی درد داشتم
ولی من درد نداشنم
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه