2777
2789
عنوان

دوستان کمک

71 بازدید | 11 پست

همسر من خیلی سرد مزاج هستش ومن بشدت گرم مزاج هستم البته خودمم هم خیلی بهش دامن میزنم من ازنوجوانی گاهی خودارضایی میکردم الان هفت ساله ازدواج کردم ولی دوباره این کارو میکنم بعدش کلی گریه وتوبه میکنم اما بازم انجام میدم تورابطه همیشه باید من پیش قدم باشم واین اذیتم میکنه ازاینوه همش درخواست بدم خسته شدم اونم اگه بیاد وخسته نباشه بخدا بعداین کار بشدت عصبی وناراحت میشم ام بعدچند ماه دوباره انجام میدم

خب عزیزم به همسرت هم غذاهای گرم بده

چای دارچین فوق العاده اس چون طبع گرم داره در کل هرچیزی که طبع گرم داره عالیه

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.
خب عزیزم به همسرت هم غذاهای گرم بده چای دارچین فوق العاده اس چون طبع گرم داره در کل هرچیزی که طبع گ ...

بخدا میدم اما کلا خیلی سرده بعدش من همش باید پیش قدم باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاری به مشکل اسلامیش ندارم که گناه هستش ولی جسمت نابود میشه عصبی میشی

خوب یه راه کار بده خودم داغونم بگو چیکار کنم این عادت از سرم بیفته چند ماه انجام نمیدم ولی باز سروع میکنم خدا لعنتم کنه

به شوهرت غذاهای گرم بده که اونم بخواد با شوهرت صحبت کن وبگو احتیاج داری اصلا خجالت نکش سعی کن جلوش عشوه بیای شوهرمنم تقریبا سرده 

من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم  
به شوهرت غذاهای گرم بده که اونم بخواد با شوهرت صحبت کن وبگو احتیاج داری اصلا خجالت نکش سعی کن جلوش ع ...

فک کنم مشکل ازمن باشه یجور عادته از نوجوانی داشتم ینی درمانی داره؟