2777
2789
عنوان

پدر و مادر بد

1661 بازدید | 20 پست

كسي هست پدر بد و نامردي داشته باشه 

لطفا نيايد بنويسيد پدر بدشم خوبه و از اين حرفها

پدر من زندگي من و برادر و خواهرم و نابود كرده از كودكي انقدر ديكتاتور خودخواه و بي منظق و خسيس و شكاك و سخت گير بوده كه حد نداره و به جاي اين كه پشته بچه هاش باشه دشمنه اون هاست مرتب روي شوهر من زياد كرد با بي حرمتي هاش به من و مادرم

تا زندگيم به جدايي كشيده شد و دوباره از دست اين جلاد از طلاق منصرف شدم ،همدست مادرشوهرم هست 

داريم همچين پدري ريشه به تيشه زندگي من زده هيچ حق و حقوقي برا زن ها قائل نيست ،شوهر من و از راه بدر كرده 

هيچ آرزويي جز مردن ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم اینطوره. اما احترامشو حفظ میکنم و هیچی بهش نمیگم 

نه امكان نداره مثله پدر من باشه 

ببين انقدر نامرد داريم مگه مرتب قصد داره زندگي من و برادرم و نابود كنه 

اگه ببينه شوهرم به من احترام ميزاره يا به قول خودش زن ذليل بازي در بياره بهش ميگه رو نده بهش خط ميده كه با من مثله برده ها رفتار كنه 

واقعا متاسفم خیلیا به این شرایط دچارن منم پدرم خصوصیاتی که برای پدرت گفتی رو داره اصلا دوسش ندارم ...

دقیقا مثل منی

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
نه امكان نداره مثله پدر من باشه  ببين انقدر نامرد داريم مگه مرتب قصد داره زندگي من و برادرم و ...

همیشه فکر میکردم فقط منو خواهربرادرم اینقدر غریبیم

واقعا درک میکنم عزیزم

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
آره پدر من بد بود انقدر بد ک حتی وقتی مرد اشکمون درنمیومد اما خداروشکر همسر خوبی نصیبم شده محبتای ند ...

خدا برات حفظش كنه همسرت رو

انقدر نامرده كه همه آرزوي مردنش و دارن 

انقدر مال و اموال جمع كرده ولي آروز داريم اونا هم ببره فقط نباشه يك روز مثله سگ به همه ميپره 

روزگار خوش نداشتيم از دستش يك لحظه

آينده من و نابود كرده انقدر ميزنه تو سرم 

به پوچي رسيدم 

همیشه فکر میکردم فقط منو خواهربرادرم اینقدر غریبیم واقعا درک میکنم عزیزم

قلبم درد ميكنه 

برادرم از دستش گذاشت رفت ايتاليا 

منم تحت فشار هاي اين نامرد با كسي ازدواج كردم كه از زمين تا آسمون با خودم اختلاف سطح داره 

و يكي هست بدتر از پدرم

دقیقا مثل منی

یه پست در مورد شرایطم و اخلاق بابام بنویسم صد نفر میان میگم تو هم مثل منی 

میگم خیلیا به این شرایط دچارن متاسفانه و این وسط بچه ها مخصوصا دخترا بدترین تاثیر رو میگیرن

جزو بدترین اتفاقات زندگی ادم والدین بده ولی بلاخره تمام میشه

من تازه بچه دار شدم ولي هيچي از اين روزها نفهميدم 

فقط دلم ميخواد بميرم و ديگه تموم شه زندگيم 

هيچ دلخوشي برامون نزاشته 

هر جا صداي خنده بياد و خوشي و صلح و صفا در عذابه 

نابود ميكنه همه چيز رو

بابای من چشم نداره ویژگیهای مثبت منو ببینه و همرو انکار میکنه. به شددددت حسوده به من. یه مثال سادش این که اون زمان که چاق بودم اینقدر مسخرم میکرد و تیکه بهم مینداخت، ولی لاغر که کردم هیییییچی تشویقم نکرد. همه بهم میگفتن آفریییین چقدر خوب شدی، اما این از حسودیش هییییچی نگفت. تازه این یه مثال خیییییلی ساده بود، حسشو ندارم بگم بچه که بودم چه رفتارایی داشت

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن