anashid__ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 868 عنوان میشه همگی بیاید...راهکار میخوام 134 بازدید | 11 پست پیج ارایشی اینستام رو تازه راه انداختم چطور فالوور بگیرم،از صفرتا تا حداقل بشه چندکا.هرکی تجربه ای داره بگه،خودم فعلا شرو کردم مخاطبین این پیج هارو فالو میکنم ولی خب کسی بک نمیده.نمیدونم باید چ کاری بکنم،ایا باید فالوور بخرم اولش؟از کجا؟میشه بگید. دختر پاییز 1398/03/20 | 17:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10510 فکر کنمباید بری پیجهایی که فالور زیاد دارن تو پیج اونارو تو پیجت بزار تبلیغ کن اونا واسه تورو ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
anashid__ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 868 کامنت بذار تو پیجهای پرطرفدار یا نظر بده اره اینکارو میکنم،مرسیی دختر پاییز
anashid__ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 868 فکر کنمباید بری پیجهایی که فالور زیاد دارن تو پیج اونارو تو پیجت بزار تبلیغ کن اونا واسه تورو وقتی فالوور نداشته باشی اینکارو نمیکنن باید حداقل چندکا باشی،من مشکام رسیدن ب همچن چندکاس دختر پاییز
مستر_جنتلمن عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1984 خیلی کارا میشه کرد یکیش تبادل شات تو استوریه با پیج های پر فالوور(ببشتر بانوان😁) گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
anashid__ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 868 خیلی کارا میشه کرد یکیش تبادل شات تو استوریه با پیج های پر فالوور(ببشتر بانوان😁) وقتی فالوور کم باشه نمیکنن باید حداقل چند کا بشه،من مشکلم رسیدن به همون چندکاست دختر پاییز
anashid__ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 868 ینی همه پیجا وقتی صفرن از کجا شرو میکنن🤔🤔 دختر پاییز
مستر_جنتلمن عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1984 وقتی فالوور کم باشه نمیکنن باید حداقل چند کا بشه،من مشکلم رسیدن به همون چندکاست متاسفانه اکثرا از جذابیت های زنانه استفاده میکنن ابتدا..ولی شما میتونید اول فعالیت غیر کاری هم داشته باشید در موضوعات پر بازدید مثل متن و عکس و شعر نوشته .... گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
anashid__ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 868 متاسفانه اکثرا از جذابیت های زنانه استفاده میکنن ابتدا.. ولی شما میتونید اول فعالیت غیر کاری هم داش ... راهکارخوبیه،مرسی دختر پاییز
anashid__ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 868 متاسفانه اکثرا از جذابیت های زنانه استفاده میکنن ابتدا.. ولی شما میتونید اول فعالیت غیر کاری هم داش ... اینکه بعضییا فالور میخرن پس چیه؟تبلیغاتش برام اوند ترسیدم کلاهبرداری باشه،حالا مبالغش ناچیزه ولی خب بخاطر رمز و هک حساب ترسیدم دختر پاییز
مستر_جنتلمن عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1984 اینکه بعضییا فالور میخرن پس چیه؟تبلیغاتش برام اوند ترسیدم کلاهبرداری باشه،حالا مبالغش ناچیزه ولی خب ... هک نشدن که راهکارای خاص خودشو داره که هیچیولی کلا اینجور خرید و فروش ها به شخصه انجام نمیدم...یک در ده موفقه گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.