2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یاسمن یا یاسمین بود اون تا جایی که یادم میاد. آیلین نمی دونم کی بود.

اهان متوجه شدم‌اون دختری که قلب اهدایی لازم داشت😔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
همون ک همش تاپیک میزد ...تصادف کرده بودن 

نه اون‌نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اهان متوجه شدم‌اون دختری که قلب اهدایی لازم داشت😔

خدا بیامرزدش. خیلی سخت و دردناکه.

در مورد دختر گلمهرم الان گشتم ببینم چطوره. خدا رو شکر انگار کمی بهتر شده. بدون دستگاه تنفس می کنه و دست و پاشم تکون می ده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

😭😭😭😭چه ناز بود خدا به خانوادش صبر بده

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

😢😢😢😢😢

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
2824
2823
2791
2779
2792