2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاسمن یا یاسمین بود اون تا جایی که یادم میاد. آیلین نمی دونم کی بود.

اهان متوجه شدم‌اون دختری که قلب اهدایی لازم داشت😔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
همون ک همش تاپیک میزد ...تصادف کرده بودن 

نه اون‌نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اهان متوجه شدم‌اون دختری که قلب اهدایی لازم داشت😔

خدا بیامرزدش. خیلی سخت و دردناکه.

در مورد دختر گلمهرم الان گشتم ببینم چطوره. خدا رو شکر انگار کمی بهتر شده. بدون دستگاه تنفس می کنه و دست و پاشم تکون می ده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

😭😭😭😭چه ناز بود خدا به خانوادش صبر بده

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

😢😢😢😢😢

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐