2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشمااماده بهتره ولی اگ مدل خاصی میخوای بدوز

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤

اگه خیاط خیلی خوب باشه دوخته وگرنه آماده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

آماده

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

اماده من اصلا حوصله خیاط ندارم من یه چیز میگم ایشون یه چیز دیگه میدوزه چکاریه نه اونو اذیت میکنم نه خودمو

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

اگه خوب بتونی هزینه کنی اماده خوبه.اما من یه خیاط عالی دارم بهتریم مدلهارو واسم میدوزه و چیزی که شاید اصلا بیرون نشه پیدا کرد با یه قیمت تقریبا مناسب در میاد واسم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔