2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 44 پست
دقیقامثل فامیلای ما ازبس حسودن،همین اتفاق برامنم افتاد

قربون خدا برم دیگه.نه حسادت کسیو میکنیم ن به بچه ی کسی کاری داریم.ن سرمون تو زندگیشونه.اما اونارو به هدفشون میرسونه.من صددرصد میگفتم خدا ضایشون میکنه چون همش میگفتن دختره دختره.حتی تو هشت هفتگیم گیر داده بودن دختره.بابا خب دیگه!!کلی خدام صدای اونارو شنید خیالشونم راحت شد الان.دیگه از خدا و کاراش دارم ناامید میشم.

قربون خدا برم دیگه.نه حسادت کسیو میکنیم ن به بچه ی کسی کاری داریم.ن سرمون تو زندگیشونه.اما اونارو به ...

اره بخدا ماهابکارکسی کاری ندارم ولی همه سرشون توزندگی ماس،بمنم ازاول میگفتن من میدونم بچه تودختره ،فلانه منم گفتم برامن مهم نیست حالا هرچی باشه ولی هرسری میدید گیرمیداد نرفتی سنو چرانرفتی مال من هش هفته مشخص شد😐😐خلاصه ازاین حرفا ذهنشون خیلی درگیربود کلا،توام خودتوناراحت نکن قسمتمون این بوده ان شاالله یه دخترخوشگل وماه میاری همه انگشت به دهن میمونن 

براشادی دلم صلوات میفرستی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بخدا ماهابکارکسی کاری ندارم ولی همه سرشون توزندگی ماس،بمنم ازاول میگفتن من میدونم بچه تودختره ،ف ...

اره عین واسه من.نمیدونم که.یه هفته فقط گریه کردم.نه بخاطره دختر شدن.بچه اولمه.بخاطره اینکه خدا گفته از ته قلب بخاید میدم بهتون.من حتی پستونک و هرچی ک دوس داشتمو آبی خریده بودم.و بیشتر بخاطره ادمای دورو برم سوختم ک خدا خودش گفته مظلومارو بیشتر دوس داره.پس چرا دلمو شکست و اونارو خوشحال کرد.

فداتشم گلم.خدا دخترتورم نگه داره برات.ایشالا ی پسرم بده بهت جنست تکمیل شه حسودامونم بترکن

اره عین واسه من.نمیدونم که.یه هفته فقط گریه کردم.نه بخاطره دختر شدن.بچه اولمه.بخاطره اینکه خدا گفته ...

میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم ولی چه میشه کرد خداگفته اگه منوصدازدی حاجت نگرفتی بدون اون حاجتتونگهداشتم تویه زمان مناسب تویه شرایطی که واقعابهش احتیاج داری بدم ازخداناامیدنباش صلاح ماروبهترازخودمون میدونه قربونت برم همچنین خودت ان شاالله خدا جواب دل پاکتومیده مطمن باش

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
اره عین واسه من.نمیدونم که.یه هفته فقط گریه کردم.نه بخاطره دختر شدن.بچه اولمه.بخاطره اینکه خدا گفته ...

عزیززززم بزار بیاد نینی دختر ببین چ عزیز دردونه خودتو شوهرت میشه من واقن درک میکنم چی میگی

من بچه سومم فک کنم بدونی کیم اخ من شناختمت

بعدم منم تو شرایطتون بودم تازه الان بارداری سوممه 2تا اولی دختر انقد استرس اینو دارم اصن یاد جنسیت می افتم حالت تهوع میگیرم میترسم  واقن ن اینک ازدختر اوردن دوباره ازاین زخم زبونا و حرفا قلمبه سولمبه اطرافیان

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  
عزیززززم بزار بیاد نینی دختر ببین چ عزیز دردونه خودتو شوهرت میشه من واقن درک میکنم چی میگی من بچه س ...

نه نسناختم گلم.

اون ک بله.هرچی باشه بچمونه.بیاد جونه دلمونه.اما دشمن شاد کنه.اونم تو فامیلای ما.ک همشون پسر دارن.خب گلم میرفتی دگتر واسه سومی.چند هفتته الان؟

نه نسناختم گلم. اون ک بله.هرچی باشه بچمونه.بیاد جونه دلمونه.اما دشمن شاد کنه.اونم تو فامیلای ما.ک ه ...

دشمن ب شادو خوب گفتی ولی قربون خدابرم صلاح و مصلحت اینه دیگ

من 4تا جاری دارم همه هم از دم بچه پسر دارن 1خارشوهردارم اونم 2تا پسر داره من بودم ک فقد 2تا دختر دارم دیگ قصد بارداری نداشم از فکرش اومده بودم بیرون ک ناخاسته یا خداخاسته باردار شدم اصن باورم نمیشد باردارم چون جلوگیری داشم تا2ماهم ک مریض نمیشدم بازم خدامیدونه میگفتن چیزی نیس و اصن میترسیدم برم از بدم حتی بی بی چکم نمیزدم

دیگ این یهویی اومد وای ازاول بارداری تالام هردف این قوم شوهرمیبینندم میپرسن رفتی سونو جنسیتو نگفتن بهت وای انقد حرصی میشم ک خدامیدونه

نه نسناختم گلم. اون ک بله.هرچی باشه بچمونه.بیاد جونه دلمونه.اما دشمن شاد کنه.اونم تو فامیلای ما.ک ه ...

تو ان تی بهم گفت احتمالش پسره ولی حتمی نگف

اول تیر باز نوبت سونو انومالی دادم قصد دارم اگ خداخاستو جنسیت واقعن پسر بود بازم پیش بقی بگم نتونست جنسیتو تشخیص بده و گفت معلوم نی هنو

انشالله ک پسره.یه داداش بیاد واسه خواهراش.اره خوب میکنی نگو به کسی

امیدبخداتاببینیم خدا چی میخاد صلاح و مصلحتمونو

حرص نخور.خدا بزرگه.هرچند من با خدا قهرم.اما بازم حواسش هست..ایشالا پسره

عزیزم اینجوری نگو خداقهرش میگیره من 3بچس بازم میترسم زیاد گیر بدم بخدا

ب من احتمال پسر داد پسرم شد بستگی ب دکترت داره

دکتر معروفی هست ک سونوگرافی تو مطب خصوصی توبیمارستانا نرفتم بازم نمیدونم هرچی خدابخاد امید ب خودش