imaryamiii مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 44 پست جنسیتو تو غربالگری اول درست میگن؟به من گفت احتمالا پسرهتجربه شماها چیه؟ درست بوده؟ آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود... 1398/03/20 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهربانو۱۴۱۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3836 سر پسرم هم ان تی و هم آنومالی درست بودسر اینم از اول گفت دختر بازم درست شد انومالی هم گفت دختر سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 برام جالبه فامیلامون میگفتن صد در صد دختردیروزم سریع زنگیدن بپرسن چی بود جنسیتنمیدونم چه نفعی براشون داره آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 چند هفتع اي ك رفتي؟ ايشالا همون بشه ك دلت ميخاد به تاریخ پریود ۱۳هفته بودمبه تاریخ سونو ۱۲هفته و ۵روز آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
soso٩٩٨٨ عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 638 برام جالبه فامیلامون میگفتن صد در صد دختر دیروزم سریع زنگیدن بپرسن چی بود جنسیت نمیدونم چه نفعی بر ... خوبه که.فامیلای ما ک خوشحالن الان حدسشون درس دراومده.همشون از حسادت بود.من پسر میخاستم اما ..
آوینار2 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1229 برام جالبه فامیلامون میگفتن صد در صد دختر دیروزم سریع زنگیدن بپرسن چی بود جنسیت نمیدونم چه نفعی بر ... بچه اولته؟؟؟
حنانه۱۳۹۷۰ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3152 من خودم حدس زدم پسره اما دختر شد خخخخ آخه علائم فرق داشت دختر خیلی دوس دارم
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 به من گفتن دختره پسر شد به دوستم گفتن پسره دختر شد خیلی بهش اعتمادی نیست به کسی نگو اصلا سه ... من به خاله ام میگم ان تی نشون نمیده، میگفت صد درصد درسته بچهی تپ هم دخترهفرداش زنگیده نتیجه رو میپرسه، فهمید پسره میگه حالا شاید اشتباه شده، رفتارش عجیب بود آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
nilofaaar عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1146 من که بهم گفتن ممکنه که درست در نیاد گفتم نمیخوام بدونم خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 خوبه که.فامیلای ما ک خوشحالن الان حدسشون درس دراومده.همشون از حسادت بود.من پسر میخاستم اما .. آخه به من میگه حالا شاید اشتباه شدهخود خالم یه پسر دارهنمیدونم دختر میشد چه سودی براشون داشت آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 بچه اولته؟؟؟ آرهبرای من فرق نمیکرداما میگفتن ۱۰۰٪ دختره لجم میگرفت که میشینن راجع به من اینقدر بت قاطعیت حرف میزننخوشحال شدم ضایع شدن آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
آوینار2 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1229 آره برای من فرق نمیکرد اما میگفتن ۱۰۰٪ دختره لجم میگرفت که میشینن راجع به من اینقدر بت قاطعیت حرف ... کاشکی بهت زنگ زدن فعلا بهشون نمیگفتی که جنسیت بچت چیه. تا یه کم بیشتر تو فکرت میموندن
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 کاشکی بهت زنگ زدن فعلا بهشون نمیگفتی که جنسیت بچت چیه. تا یه کم بیشتر تو فکرت میموندن من هی گفتم قطعی نیس، بذارید نگم اما هی گفت حالا چی بود، بگومنم گفتمبعد هم گفت دختره؟ گفتم نه، گفت مطمئنی؟😳 آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
آوینار2 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1229 من هی گفتم قطعی نیس، بذارید نگم اما هی گفت حالا چی بود، بگو منم گفتم بعد هم گفت دختره؟ گفتم نه، گف ... فک کنم حس حسادت بهت دارن
sama2772 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1102 خوبه که.فامیلای ما ک خوشحالن الان حدسشون درس دراومده.همشون از حسادت بود.من پسر میخاستم اما .. دقیقامثل فامیلای ما ازبس حسودن،همین اتفاق برامنم افتاد براشادی دلم صلوات میفرستی؟