2777
2789
عنوان

سوسك

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
يه دنيا ممنون💐💐💐💐

فدات بشم.

فقط بگم شبا بعد ازاستفاده اب.توی سوراخ ظرفشویی اون پلاستیکی گرد مشکیاهس اسمش نمیدونم چیه رو بزار

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فدات بشم. فقط بگم شبا بعد ازاستفاده اب.توی سوراخ ظرفشویی اون پلاستیکی گرد مشکیاهس اسمش نمیدونم چیه ...

حتما يعني اشغالگير سينك كافي نيست😰😰😰😰

من پارچه هم ميزارم بيرون ميرم

بگرد وروديشون رو پيدا كن و سم پاشي كن . اينا مثل سوسك ريز نيستند كه تو كابينت ميرن . جاشون رو پيدا ك ...

خيلي وحشتناكن از شدت ترس حالم بد ميشه شوهرمم خسته شده از دستم😢😢دست خودم نيست حالم بد ميشه

خيلي وحشتناكن از شدت ترس حالم بد ميشه شوهرمم خسته شده از دستم😢😢دست خودم نيست حالم بد ميشه

راحت از بين ميرن فقط بايد محل اقامتشون رو پيدا كني و سمپاشي كني . اره وحشناكن و پر از آلودگي . فكر كنيد سوسكها تو اندازه بزرگتر بودند با اون پاهاي پرزدارشون . وووووووي