2777
2789
عنوان

دیسب شوهرم گفت😥

742 بازدید | 55 پست

ما دوتا دختریم و بابامون خیلی بهمون میرسه

وضعش خیلی خوب بوده و بهترین کارارو برامون انحام داده

یه خاهر بزرگتر دارم ک به هرعلتی ازدواج مناسبی نداشته و بابام ساپورتش کرد

شوهرم الان ک عقدیم دیشب حرفایی زد مونده لودم باید چی بگم(رابطم با شوهرم بی نهایت عالیه سه ساله باهمیم و واقعا دوسم داره و هرکسی عرجی بهش میگه بهاطر من هیچی جپاب نمیده

شوهرخاهرم چندین بار بهش تیکه انداخته شوهرم سکوت کرده)شوهر من هم از لحاظ چهره به من میخوره هم ازتظرخانواده و فرهنگ هم ازنظرمالی بخاطرهمین میگفت خاهرت با مسی ازدواج کرد ک درشانش نبود

شوهرش اذم خوبی نیست منم یکم سعی کردم منطقی بحرفم باهاش چون نخاستم فکرکنه از اون دارم ذفاع میکنم

اخرش بهم کفت عذالت نیست خاهرت با اون ادم زندگی کنه من میدونم یه کمک پشتش بود بعد ذوباره گفت یه کمک قوی منظورس این بود میدونم بابات پول داده بهش برای خونع وماشین 

کفتم اینطور نبوده کفت دفاع نکن (برای خودش نمیکفت ک بعدا بکه بابات کمکون کنه ها کلا هم هیچی نمیگه فقط پیشم دردو دل میکنه کاری به اون شوهرخاهرم نداره)بهش کفتم خوب نبست رابطتون اینطور باشع

من به خاهر دارم خاهرم اینکارو کرده اونکارو برام کرده کاذوی عقدی ک بهمون دادن بعذ مامان باباهامون خاهرم سنگین ترینشو داذ

گفت خاهرت خاسته اگر نه شوهرش خسیسه😳هرکاری میکنم ذهنیت بد داره نسبت بهش 

گفت من ک نمیکم خاهرت بده میکن شوهرش ادم حسابی نیست خاهرت ازدواجای بهترمیتونست داشته باشه حیف شذ

ولش کن باجناقن دیگ

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.