2777
2789
عنوان

اینجا کسی متولد 57 هست دوستای خوبم؟

385 بازدید | 11 پست
من 35 سالمه تصمیم به بارداری گرفتم اونم اولین بچه قند خونمم تا 110 طبیعی من 108 هستم دم مرزم و شنیدم اولین بچه بعد از 30 سالگی احتمال سرطان سینه رو بالا میبره نظر شماها چیه خانم های مهربون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 34 سالمه و اولین بارداریم بالای سی سال بود و سی و یک سال داشتم و فقط واسم مشکل فشارخون پیش اومد که اونم از قبل داشتم و بیشتر هم عصبی بود..اصلا نگران نباش..مگر خارجیا چند سالگی بچه دار می شند ...خیلیاشون بالای 40 سال...و دکتر بنا به سن مراقبت ها و ازمایش های خاص خودشو انجام میده..من دومیم می خوان 37 سالگی بیارم تا بچم بزرگ شه و از اب و گل در بیاد
در هیاهوی زندگی دریافتم: چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت. چه غصه هایی که فقط سپیدی موهایم را حاصل شد، در حالیکه قصه ای کودکانه بیش نبود. دریافتم:خدایی هست که اگر بخواهد می شود وگرنه نمی شود...به همین سادگی
منم ٥٨ هستم الان باردارم نى نى اول

مشکل خاصى ندارم البته من اول رآهم و باید دو هفته دیگه یعنى سه ماهگى شرو کنم یه سرى آزمایش بدم ، به امید به خدا انشالله هیچ چیز بدى نباشه
انشالله زود نى نى گلت بیاد و منتظرت نذاره
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد:
او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد.

او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد.
او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد

در اندرون همه ما خزانه‌ای بیکران از عشق و شادمانی و نعمت هست که می‌تواند آنچه را که در آرزوی آنیم، برایمان فراهم کند