2777
2789
عنوان

سوال درباره زگیل تناسلی

22674 بازدید | 32 پست

چند وقتیه متوجه شدم همسرم روی آلتش چنتا جوش مانند داره اول خیلی جدی نگرفتم چون هیچ شکایتی از خارش یا سوزش نداشت تا اینکه دیدم انگار خودمم یکی دوتا جوش دارم!

تو نت سرچ کردم دیدم چیزای خطرناکی از زگیل تناسلی نوشته خیلی ترسیدم چندتا دکتر رفتم هرکدوم یه چیزی میگه اونایی که دستگاه لیزر دارن میگن زگیل تناسلیه باید لیزر کنی اونایی که این دستگاهو ندارن میگن زگیل نیست نمیدونم چیکار کنم چند روزه از خواب و خوراک افتادم

آزمایش hpv و پاپ اسمیر هم دادم که هنوز جوابش نیومده تو روخدا اگه کسی میدونه کمکم کنه!

هم نگران سلامتی هستم هم نمیدونم از کجا مبتلا شدیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤔زگیل    تناسلی چقدر مسری است و احتمال انتقال آن چقدر است❓

زگیل  تناسلی بسیارمسری می باشد .احتمال ابتلا به زگیل تناسلی ،تنها با یک بار ارتباط جنسی با فرد دارای زگیل تناسلی 60% می باشد.ومعمولا در حدود 65% افرادی که با فرد مبتلا به زگیل تناسلی ،ارتباط جنسی دارند در مدت 3 ماه مبتلا خواهند شد.

🤔آیا برای انتقال این بیماری دخول کامل واژنی ویا مقعدی لازم است❓

متاسفانه زگیل تناسلی بدون داشتن رابطه واژنی ومقعدی، حتی با تماس  سطحی پوستی ناحیه تناسلی نیز میتواند منتقل گردد.

🤔آیا تماس جنسی تنها راه انتقال زگیل تناسلی است❓

خیر.به ندرت از طریق اپیلاسیون، سونای بخار و حوله آلوده ،همچنین از مادر آلوده به نوراد هنگام زایمان طبیعی هم قابل انتقال است ولی راه اصلی انتقال تماس جنسی میباشد

من آزمایش دادم متاسفانه مثبت بود جوابش hpv  18 دارم رو زبونم هم زگیل در اومده پسرمم هم زبانش درگیر شده دیگه نمیدونم چه کار کنم دارم سکته میکنم هیچ جوابی هم کسی بمن نمیده پاپ اسمیرم خوب بوده دکتر گفت نگران نباش ولی هر روز از یه جاییم میزنه بیرون این نوع دهانی میگن با روبوسی هم منتقل میشه همینه که پسرم گرفته دیگه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم یه دکتر تو اقدسیه پیدا کردم میگه همه خانواده باید باهم درمان بشید درمان هرکدوم هم ۱۰ میلیون هزینه داره که در توان ما تیست تورو خدا اگه کسی راهکاری بلده کنک کنه😔😔😔

من آزمایش دادم متاسفانه مثبت بود جوابش hpv  18 دارم رو زبونم هم زگیل در اومده پسرمم هم زبانش در ...

مطمینی مال زبونت زیگیل بوده؟؟؟؟ ای بابا من خیلی از زیگیل دهن میترسم. رابطه دهانی زیاد داشتین؟

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
من آزمایش دادم متاسفانه مثبت بود جوابش hpv  18 دارم رو زبونم هم زگیل در اومده پسرمم هم زبانش در ...

@هلن۷۳  ببین من هی کنکاش میکنم اینارو میبینم استرس میگیرم😣😣😣😣😭😭 باز الان توهم زیگیل دهن گرفتم

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
@هلن۷۳    ببین من هی کنکاش میکنم اینارو میبینم استرس میگیرم😣😣😣😣😭😭 باز الان توهم زیگ ...

ببین خودشداره میگه نوع دهانی 

نوع ۱۸ گرفته 

شما نوع ۶ هستی 

فرق دارن باهم 

اینقدر فکر نکن دختررررر

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

عزیزم شما برای درمان خودتون وپسرتون چه کردید؟ درمان شدین؟منم زگیل تناسلی دارم مطمعنم ولی میخام دکترم برم میترسم بچم بگیره راههای انتقالش ب بچه چیه؟؟؟!

چه آزمایشی؟ من آچ پی وی پرسیدم تومطب پنجاهه

نه اون پاپ سادس منم دکتر اول گولم زد...باید ازمایشگاه انجام بده کیتش از خارج میاد و گرون من سال 600شد الان رو800شاید باشه ...خود دکتر میتونه نمونه پاپ ازت بگیره 50تومن بعد نمونتو سریع ببری ازمایشگاه ...اگه توشهری زنگ بزن ازمایشگا بپرس چنده پاپ ساده نمیتونه تشخیص بده