2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی

147 بازدید | 14 پست

من دلم جشن سیسمونی میخواد یادگاری بمونه ولی خونم یه خابه تخت و کمدبچه  گرفتم تو خواب خودم جا دادم ولی ب نظر خودم خوب نیست بچه اتاق نداره من جشن بگیرم...مهمون دعوت کنم بیان ببینن  جا ندارم یه جوریه 

نیست؟

جشن هم بگیری غریبه که نمیاد بازم کسایی هستن که خونت و از قبل دیدن و شرایط ات و میدونن جشن ات و بگیر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی جشن میگیره ک اتاق چیده بعد واسش کادو هم میارن تو این جشنا ...بنظرم جالب نیست یعنی من باشم تو دلم میگم تو ک جانداری مگگه محبوری تازه کادو هم باید بدیم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

عزیزم منم خونم یه خوابه تو اتاق خودم جا نداشتم تخت و کمدش و یه گوشه ی پذیراییم گذاشتم.

البته من جشن سیسمونی نمیگیرم خوشم نمیاد.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
مگه بعد زایمان نمیان دیدنت؟ میبینن همون موقع  به نظرم نگیرنه بخاطر خونه یک خواب ها

نه ما رسم  داریم دهه بگیریم اون موقع هم خونه مامانم میگیرم خونه خودم نمیان

خونه شما چند متره؟ مهمون چند نفر دعوت کردبن

خونمون 70 متری هستش اتاقم 12 متر هست فک کنم البته 

من جاریام ک خودشون 5 نفر میشن زن داداش خواهرام دوستم خواهرشوهرام مامانا فک کنم 40 50 نفر با بچه ها میشدیم😅

ولی خیلی خوب بود تخت و جمع کردم اتاق و چیدم بعد جشن از دوباره شوهرم تخت و گذاشت سرجاش

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
خونمون 70 متری هستش اتاقم 12 متر هست فک کنم البته  من جاریام ک خودشون 5 نفر میشن زن داداش خواه ...

منم خونم ۷۰ متریه حالم ۱۶ متره اتاق خوابم ۹ متر.همش فکر میکنم جا نمیشن.مهمون تعداد بالا تا حالا دعوت نکردم ازین ک بیان جا نشن استرس دارم.مبلاتم جمع کردی؟

منم خونم ۷۰ متریه حالم ۱۶ متره اتاق خوابم ۹ متر.همش فکر میکنم جا نمیشن.مهمون تعداد بالا تا حالا دعوت ...

نه جمع نکردم ولی یه جور دیگه چیدم ک همه جا بشن خداروشکر خونم مربع هستش هرجوری میشه چید

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖