mehrbano21 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 عنوان بچه ها يه سوال 83 بازدید | 12 پست بچه عا من نامزدم ميگه افسردگي شديذ داشته ودكتر بهش قرص داده اما مصرف نكرده و الان هم حال عمومي اي ك من ميبينم خوبه هرچي ميگم دكترت كيه چه قرصي داده بهم نميگه ممكنه دست بزن و زود عصبي شدنش از افسرذگي باشه؟ ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟ 1398/03/20 | 10:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرینسس_هولی عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 1110 دست بزن تو نامزدی؟؟؟؟ دست بزن هر دلیلی داشته باشه یه زنگ خطره ها حواست هست قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
شازده.کوچولو عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 2752 نامزدت دست بزن داره؟!! شوهرت بشه خدا به خیر بگذرونه! 😑بله ممکنه خداوندا مرا آن ده که آن بیست! 👌 😁
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130585 یا خداشما رو کتک میزنه و سابقه بیماری داره و شما هنوز باهاش نامزدید؟افسردگی به خودی خود بیماری بدی نیست ولی باید درمان بشه سایت از صدا پر است و از حرف خالی
mehrbano21 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 نه من تصميمم بر جداييه و حتما اين كارو ميكنم سوال شده برام خواستم ببينم از بيماريه يا نه چون اگه از افسردگي باشه دست بزن و .....درمان ميشه ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
mehrbano21 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 یا خدا شما رو کتک میزنه و سابقه بیماری داره و شما هنوز باهاش نامزدید؟ افسردگی به خودی خود بیماری ب ... تازه هيچ كدومشم من قبل عقد نميدونستم ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 دست بزن داره اونوقت با همیچین آدمی می خوای ازدواج کنی،ای خدا چی میگن اینا با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130585 تازه هيچ كدومشم من قبل عقد نميدونستم عقد کردید؟پس بگو همسرم نه نامزدمجدی جدی به ادامه زندگی فکر کن سایت از صدا پر است و از حرف خالی
mehrbano21 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 عقد کردید؟ پس بگو همسرم نه نامزدم جدی جدی به ادامه زندگی فکر کن اره عزيزم عقد كرديم اما سر خونه زندگي نرفتيم ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130585 اره عزيزم عقد كرديم اما سر خونه زندگي نرفتيم بیماری شون یه طرف ، عدم مصرف دارو یه طرف دیگهرک بگم خیلی ریسک داره بری سر خونه زندگیمادرم روانپزشک هستندو خدا میدونه این ادمها افسردگی شون مشکل کوچیکه است سایت از صدا پر است و از حرف خالی
mehrbano21 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 بیماری شون یه طرف ، عدم مصرف دارو یه طرف دیگه رک بگم خیلی ریسک داره بری سر خونه زندگی مادرم روانپز ... ميشه از مادرتون بپرسيد علت اينكه بلافاصله بعد از عصبانيت شديد و دست بزن به گريه و عذر خواهي ميافته چيه؟ ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130585 ميشه از مادرتون بپرسيد علت اينكه بلافاصله بعد از عصبانيت شديد و دست بزن به گريه و عذر خواهي ميافته چ ... چون کنترل تکانه ندارهیعنی کنترل خوشد رو در لحظه های هیجانی ندارهاین ادمها در رابطه جسمی هم امکان داره خشن و بد دهن بشن بعدش پشیمون بشن سایت از صدا پر است و از حرف خالی
mehrbano21 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 چون کنترل تکانه نداره یعنی کنترل خوشد رو در لحظه های هیجانی نداره این ادمها در رابطه جسمی هم امکان ... ممنونم🙏🏻 ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟