2777
2789
عنوان

بچه ها يه سوال

83 بازدید | 12 پست

بچه عا من نامزدم ميگه افسردگي شديذ داشته ودكتر بهش قرص داده اما مصرف نكرده و الان هم حال عمومي اي ك من ميبينم خوبه 

هرچي ميگم دكترت كيه 

چه قرصي داده بهم نميگه 

ممكنه دست بزن و زود عصبي شدنش از افسرذگي باشه؟

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من تصميمم بر جداييه و حتما اين كارو ميكنم 

سوال شده برام خواستم ببينم از بيماريه يا نه 

چون اگه از افسردگي باشه دست بزن و .....درمان ميشه

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
یا خدا شما رو کتک میزنه و سابقه بیماری داره و شما هنوز باهاش نامزدید؟ افسردگی به خودی خود بیماری ب ...

تازه هيچ كدومشم من قبل عقد نميدونستم

دست بزن داره اونوقت با همیچین آدمی می خوای ازدواج کنی،ای خدا چی میگن اینا

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
عقد کردید؟ پس بگو همسرم نه نامزدم جدی جدی به ادامه زندگی فکر کن

اره عزيزم عقد كرديم اما سر خونه زندگي نرفتيم 

اره عزيزم عقد كرديم اما سر خونه زندگي نرفتيم 

بیماری شون یه طرف ، عدم مصرف دارو یه طرف دیگه

رک بگم خیلی ریسک داره بری سر خونه زندگی

مادرم روانپزشک هستند

و خدا میدونه این ادمها افسردگی شون مشکل کوچیکه است

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بیماری شون یه طرف ، عدم مصرف دارو یه طرف دیگه رک بگم خیلی ریسک داره بری سر خونه زندگی مادرم روانپز ...

ميشه از مادرتون بپرسيد علت اينكه بلافاصله بعد از عصبانيت شديد و دست بزن به گريه و عذر خواهي ميافته چيه؟

ميشه از مادرتون بپرسيد علت اينكه بلافاصله بعد از عصبانيت شديد و دست بزن به گريه و عذر خواهي ميافته چ ...

چون کنترل تکانه نداره

یعنی کنترل خوشد رو در لحظه های هیجانی نداره

این ادمها در رابطه جسمی هم امکان داره خشن و بد دهن بشن بعدش پشیمون بشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چون کنترل تکانه نداره یعنی کنترل خوشد رو در لحظه های هیجانی نداره این ادمها در رابطه جسمی هم امکان ...

ممنونم🙏🏻