2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

341 بازدید | 20 پست

سلام

دیروز مزاحم تلفنی داشتم

نمیدونم اسمشو میشه گذاشت مزاحمت یا نه

من بخاطر کارم (مشاور تغذیه ام) مجبورم به شماره های ناشناس هم جواب بدم

چون ممکنه بخوان وقت بگیرن یا سوالی داشته باشن

دیروز عصر مادرشوهرم خونه بود. اومده بود با همسایه ما بره خونه دختری که برادرشوهرم ازش خوشش اومده میخواست بره آشنا بشه که همسایه نبود منتظر موند خونه ما

یه شماره همراه اول دائمی زنگ زد

منم برداشتم

خیلی رسمی و متشخص سلام و علیک کرد

بعد گفتم سارا خانم؟ من جا خوردم که به اسم کوچیک میگه. گفتم بفرمایید گفت من امیر حسین هستم. میخواستم خودمو معرفی کنم چون میخوام بهتون پیام بهتون بدم 

منم یهو عصبی شدم گفتم بیخود میکنی بی شعور. الان شمارتو میدم شوهرم پدرتو دربیاره

که مادرشوهرم گفت کی بود منم عصبی بودم گفتم نمیدونم مزاحم بود انگار

گفت به شوهرت نگی بیخودی اعصاب اونم خورد کنی

ولی من حالم خیلی گرفته شد

فکر میکنم چرا اجازه داد به خودش که زنگ بزنه من پروفایل تلگرامم عکس همسر و پسرمه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یارو روپوکوندی،میدیدی اول چی میخوادبگه

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

اصلا میدونی چیکارت داشته😐شاید سوالی چیزی داشته

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چرا جلو. مادرشوهرت باهاش اینطوری حرف زدی نهایت قطع میکردی  لزومی نداشت برا مادرشوهرت تعریف کنی ...

خیلی عصبی میشم اینوقتا دست خودم نیست. حالم بهم میخوره از اینکه مزاحم من متاهل بشه کسی

من تعریف نکردم خودش اونجا بود فقط پرسید کی بود گفتم مزاحم بود حتما

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

جلو مادر شوهرت نباید اونجوری میگفتی و براش تعریف میکردی.. باید میگفتی اشتباه گرفتی.. قطع میکردی سریع میذاشتی تو لیست مزاحم.. اگرم مادرشوهرت میپرسید کی بود میگفتی هیشکی اشتباه گرفته بود.. ذهن اونم قلقلک نمیشد..

یارو روپوکوندی،میدیدی اول چی میخوادبگه

آخه من چنبار پرسیدم امرتون بفرمایید گفتم شاید سوالی چیزی داره دیدم نه عشوه میاد که سارا خانم؟ من امیر حسینم

واقعا خود دار بودم تا این قسمت هم بعد گفت میخوام پیام بدم گفتم بیخود میکنی

اصلا میدونی چیکارت داشته😐شاید سوالی چیزی داشته

گفت میخوام بهت پیام بدم!

گفت میخوام بهت پیام بدم!

خب چ پیامی😐شاید در مورد تخصصت سوال داشته😑

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇