2777
2789
عنوان

ننشستن دخترم توي صندلي ماشين

86 بازدید | 11 پست

خانمها دخترم ده ماهشِ كلي هزينه كردم صنولي ماشين خوب براش خريدم هركاري ميكنم نميشينه ديوونه شدم همش ميخواد بغل باشه شما چ راهكاري به ذهنتون ميرسه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش کمر بند ها رو باز میکنه میاد بیرون مثلا چیکار میکنه نهایتش گریه هست دیگه پسر منم چند باری گریه میکرد یه بار اینقدر تو صندلی ماشین گریه کرد که خوابید حدود یه ساعتی شد و بعدش درست شد تموم شد رفت بچه باید یاد بگیره این یکی با گریه جواب نمیده دیگه گریه نمیکنه 

اینقدرم نمیخواد باهاش ور برید و توضیح بدید این مورد رو باید گریه هاش رو نادیده بگیرید اصلا بر نگردید نگاش هم بکنید چه برسه باهاش حرف بزنید یکی دو بار اینطوری گریه میکنه و تموم راحت میشی دیگه 

الان دخترم 4 سالشِ فقط توي صندليش ميشينه , تازه اصرار هم داره كه چون خطرناكِ بايد حتما كمربندش بسته باشه . از من به شما نصيحت اگر بنظرتون كاري صحيحِ و بچه راه نمياد استمرار كنيد توي كارتون